Ozcelik Susamtanem1 bende 4 haftalikken oldu bi kez daha olmadi. Bende endise ettim. Sonra gunluk pedlerimde leke felan yoktu icim rahatladi. Ama neden oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Misraaaut Nilya88 cok kucuk daha dedi sadece 😣 ama 2 haftalık bebek testte belli olur mu ki hamilelik testinde anladım ben
fasafi 5+6da ilk doktor kontrolüm vardı keseyi gördük kalp atışı da başlamış dedi, 6+4te kalp atışını duyduk. Son adet tarihime göre 7 olması gerekiyordu ama 6+4 dedi normalmiş yumurtlama farkı olabilir dedi doktorum bakalım hayırlısı🙏🏻🥰
ikincimucizemmmm fasafi gözün Aydın olsun vanım sağsalim kavuş inşallah darısı bize bende pıtpıtları duymayı bekliyorum
Nilya88 Gzmglr ya kasıklarımda ağrı azaldı ama alt tarafım yanıyor ağrıyor kusura bakmayın ama sanki aşağı düşecek miş gibi bende yanma var diyince üromisin verdi idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi kullandım ama devam ediyor
Gzmglr Nilya88 ağrılar çok farklı ilerliyor tarif etmek de bile zorlanıyoruz gerçekten 🙈 inşallah şu ilk 3 ay sonrası güzel diyorlar
Nilya88 ikincimucizemmmm aynen öyle ilk gebeliğim benim hiç böyle tahmin etmemiştim çok zormuş sağlıkla doğsunlarda çekeriz geçer bu günlerde inşalah
Nilya88 Misraaaut Benim adetime 5 gün vardı hem normal testte hemde erken gebelik testinde pozitif çıkmıştı hcg değerimde 100 çıkmıştı
magnolia_ Misraaaut olur cnm benim de oleydi adetime üstelik 10 gün varken noröal hamilelik testi yaptım tamamen rüyamda gördüm diye yaptım ve çıktı veta verdim betam 38 çıktı ve çok şükür şuan 6 haftalığız rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin
Pamugunannesi1 ikincimucizemmmm bu cuma duymak için gidicem canım inşallah duyarız çok heyecanlıyım 😌
ikincimucizemmmm Pamugunannesi1 banada haber ver canım bende cumartesi gideceğim çünkü hayırlı haberlerle gel inşallah
Nurert 5+4 uyku halsizlik koku hassasiyeti .Ağızda acı tat.yemek sonrası mide bulantısı .Sağlıklı olsunda herşeye razıyım.💕
Hylmyl Begum_dundar merhaba bende 6+3 haftalıgım benım bulantım ve goguslerımde hassasıyet vardı dün bi anda kesıldı belırtıler persembe günü kalp atışı duymaya gıdecegım daha önce bı dusuk yaşadım suanda da rısklı gruptayım aranızda böyle bı şeyle karşılaşan oldu mu belırtılerı bır anda kesılen
Ozgu_momy 101019 saolun sizin de inşallah 🙏 Ben 5+4 te gittim sadece kese görüldü 7+2 de kalp sesini duyduk ama 6 da duyanlar da var heyecanınızı anlıyorum 😊 inşallah hayırlıca duyarsınız 🙏🙏🤍
101019 Ozgu_momy 4+2 de keseyi gördük 10 güne gel kalp atışını duyalım dedi. Herkeste aynı olmuyor sanırım
Ozlem35- Bende 8 haftalık hamısım kızlar ve mafoluyorum hergün herseyden midem bulanıyo kokuya tahammülüm yok dusunun sıvı sabunun kokusuna bıle tahammul edemıyorum baş donmem var ayrıca bunlar ne zaman gecer hemen gecsın😪😪
Elifff25 ikincimucizemmmm ya evet kalp atışı için 1 hafta sonrasına çağırdı ama belki tansiyonum için erken giderim🙄🙊
ikincimucizemmmm Elifff25 hergün kontrol et canım benim doktorum tansiyonum düşüyor çıkıyor dediğimde bir hafta kontrol et yaz demişti