ikincimucizemmmm 5+5 haftalığız nasılsınız kızlar bulantılar agrılar neler var neler yok sohbet edelim birbirimize yardımcı olalım
Begum_dundar ikincimucizemmmm 6+3 günlüğüz bizde her yemek sonrası sürekli mide bulantım oluyor birde heppp uyumak istiyorum
Nurunannesiii12 ikincimucizemmmm selam bende günler önce öğrendim bugün tekrar kan verdim 186 kan değerim. Son adet takvimime göre de 4 haftalık görünüyor bebegim🙏😍🧿♥️ Ağrı akinti göğüs de sislik mide yanması sivilce eler olmaya başladı. Onun için değer herşeye sağlıkla gelsin yeterki diyorum
Saripapatyam1 ikincimucizemmmm 4+3 daha çok miniğiz🥰 Bel agrım var baştan beri ara ara da kasıklarımda oluyor herkes Bebişini sağlıkla kucağına alsın inşallah 🙏
Brcf ikincimucizemmmm 5+5 haftalıgız yarın dıktora gıdıcem cok heycanlıyım bel agrım var 2gundur cok fena😔
ikincimucizemmmm Begum_dundar aynıyız canım doktor ilaç verdi o biraz iyi geliyor yoksa ağzıma birşey süremiyorum
Fatos_teke46 Begum_dundar Begum_dundar bizde 6+1 günlüğüz şuan aynı durumdayiz yemekten sonra bulantım çok oluyor sürekli ağzımda farkli bir tat var ne yesem kötü oluyorum 🥺
Misraaaut Begum_dundar Sanırım benim çok yeni doktora gittim gün söylemedi ama beta değerim 139 çıktı aynı adet oluyormuşum gibi bel ve karın ağrısı çekiyorum kızlar normalmiii
ikincimucizemmmm Nurunannesiii12 bendede mide yanması oluyor genellikle geceleri ve doğal maden suyu içiyorum biraz hafifletiyor
Hatice_ee Nurunannesiii12 ayni belirtiler bendede var kanda beta 68 cikti ama 40 gun once kurtaj oldugum icin emin olamafim 😔hamilemiyim acaba
Reyyan_21 ikincimucizemmmm Nurunannesiii12 selam ben reglüm 6 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama ikincisi biraz silik çıktı sonra kan tahlili vermeden direk doktordan randevu aldım reglüm 16 gün geçtikten sonra doktora gittim ama o süreçte mide bulantısı bel ağrısı kasıklarda ağrı göğüslerde şişlik acı ve ağrı oluyordu doktor keseme baktı daha çok ufak olduğunu 2 günde bir kan takibi yapacağını söyledi ilk hcg 220 çıktı düşük çıktı biraz 2 gün sonra hcg418 çıktı yükselmeye başlamıştı tekrar 2 gün sonra hcg802 çıktı çok şükür doktorumun beklentisi gibi yükselmeye başlamıştı 🥰🤲🙏değerlerim yükselmeye başladığı için 1 hafta sonra gel direk keseye bakalım dedim yarın için çok heycanlıyım bebeğimi görmeye gidicem 🥰❤ son reglü tarifime göre bebeğim 8+1 ama yarın ultrasyonda daha net belli olacak 😍😍
cilek21 Nurunannesiii12 merhaba bende test yaptım ama silik çıktı pozitif mi emin değilim ama geceleri bel be kasık ağrısı yaşıyorum inşallah sorun yoktur hamileyimdir. 1 yıldır ilk kez silik çizgi gördüm
Begum_dundar ikincimucizemmmm bende cuma günü ikinci kontrolüme gidicem söylicem dayanılmıyor gerçekten
Bebekanne1 ikincimucizemmmm 7 hafta 5 günlük de benim ve aşırı derecede bulantı oluyo ilaçsız imkanı yok bişey yiyemiyorum Allah yardımcımız olsun 🤭
Nurunannesiii12 ikincimucizemmmm maden suyu da yanma yapıyor bana ülser başlangıcı geçirmiştim aylar öyle hapını kullandım bıraktım.o yuz den akşam en geç 7 den sonra bisi yememeye çalışıyorum canım çekse bile
Duyguuklc ikincimucizemmmm gaviscon dıye bır surup var hamıllerde mıde yanması ıcın denedınızmı hıc bn ıkı hamılleıgımdede kullandım helekı son 3 ay yanımdan ayırmadım
ikincimucizemmmm Nurunannesiii12 ahhh canım ya çok zor biliyorum mide yanması sağlıkla kavuşalımda herşeyi çekeriz kalp atışı ve kese göründümü
Zeynep_99 Saripapatyam1 bizde 7 haftalığız benimde bel ağrım ve kasik ağrım hala devam ediyo doktorum düşük önleyici igne verdi şuan ona devam ediyoruz canım doktora bu şikayetlerini mutlaka soyle
Selin48 Saripapatyam1 canım bel ağrısı magnezyum eksikliğinden oluyor hergün bir tane maden suyu iç mutlaka bana çok dediler içmedim şuan 22 haftalığız kalça kemiğime kadar aşırı ağrıyor çok pişmanım içmediğime
Nilya88 5+2 deyim hiç halim yok çok ağrım var genital alt tarafımda ve kasıklarımda ara sıra başım dönüyor dengem şaşıyor ağrı çeken benim galiba bi tek😭 bi de göğüs ağrım felaket
ikincimucizemmmm Nilya88 yok canım hepsi gayet normal bende çok kasık agrısı yaşadım hala ara sıra geliyor agrılar
Bayanozen Nilya88 genital bölge agrisi vajinal agri bende 4. Haftaya kadar oldu sonra kendiliğinden geçti.
Gzmglr Nilya88 yooo benmde ağrılarım oluyor. Adet sancısı gibi kasılmalar aniden giriyor. Doktor, rahime gömülmeye çalışıyor o yüzden bu ağrılar çok normal demişti bana.
Saripapatyam1 ikincimucizemmmm hayır DAha gitmedim çok küçük bişey görünmez diye.. yarın tekrar kan tahlilini tekrarlıycaz
Ozgenurrtuncc 5+2 haftaligiz bizde bel ağrısı ve miden bulantısı oluyor. Dün doktora gittim beta HCG 4000 çıktı ama kese henüz görünmedi. Haftaya pazartesi tekrar gidicem bakalim 🥰🥰
Ozgenurrtuncc ikincimucizemmmm öyle olur inşallah 😊 genelde 3000 üstü kese görünüyor galiba okuduklarim öyle benim neden gorunmemis olabilir sizce
Susamtanem1 5+4’üz herşey yolundaydı 4+6da kese göründü genelde akşam yemeklerinden sonra kusmam ve bulantım oluyor ama bugün açık kahverengi şeklinde lekelenmem oldu takip ediyorum şuan devam ederse doktora gideceğim
Imranesma Susamtanem1 bugun benim de lekelenmem oldu. Doktorum daha önce böyle bişey olursa hemen gel demişti. Msj attım kendisine yarın gel dedi progestan al bi tane dedi. Yarın sabah gideceğim.
seldaas Benim kan testimde beta değerm 700 çıktı kızlar ilk testimdi hemşire 5 haftalıksın dedii. Bi hafta sonra dr gittim keseye baktı dr o da 5 haftalıksın dedi. Kandaki değer sizce de yüksek değil mi?
Neslihan5252 seldaas çok az vence 700 benim kanda 22068 cıktı beta hcg en son 4 ocakta gitmiştim şimdi doktorumda 9 haftalik dedi ultrasonda
Uysal1628 seldaas o hep yükseliyor ben 21 inde kan verdim 349.7 pazartesi verdim 3 gün ara 2305.4😂 kesemiz gözükmedi bakalım perşembe tekrar gideceğiz
ikincimucizemmmm Ozgenurrtuncc tatlım benimde göbekten göremedi alttan baktı gördü geçen hafta bazı doktorlar alttan bakmak yerine biraz bekleyip göbekten bakmayı tercih ediyor kötü düşünme sakın
Busragunay Ozgenurrtuncc benim kan değerim 7000 üstü çıktı tahminen 5 haftalık gibi ama doktora gitmedim daha kalp atışı duyulmaz diye ne zaman gitmeliyim acaba bir bilginiz var mı ?
Gzmglr Ozgenurrtuncc sanırım o cihaza göre değişiyor. Ben 836 beta ile gittim. Kese göründü. Karnımdan baktı hem de ama görünmeyebilir panik olma diye baştan uyarmıştı.
Susamtanem1 ikincimucizemmmm bugünki olan lekenlenme çok moralimi bozdu sizdede herhangi bi lekelenme oldu mu
rabiss-34 ikincimucizemmmm merhaba kızlar bende çok yeniyim testim pozitif çıktı yarın randevum var kasık ağrım sırt ve göğüs ağrım çok birde kahverengi akıntım oldu 2 gündür ilk bebeğim düşüktü o yüzden tedirginim umarım herşey yolundadır 🥺
ikincimucizemmmm Susamtanem1 evet canım akıntıyla beraber kahve lekelenmem olmuştu progestan verdi doktor kullandım hala kullanıyorum geçti şükür ama heran tekrar gelir diye korkuyorum çok dikkat edip kendimi yormuyorum
Ozgenurrtuncc Susamtanem1 evet benim de 2 3 gündür decan eden bi lekelenme var dün doktora söyledim pregeston verdi sadece ama korkulcak bişey değil çoğu kişi yaşıyormuş çünkü sadece dikkat etmek lazım
gunsa1 Susamtanem1 benim de bugün lekelenmem oldu korkuyorum. Yerleşme kanaması yaşayıp 4 5 gün sonra tekrar lekelenme yaşayınca tedirgin oldum 1725 beta değerim umarım her şey yolundadır 🙄
Ozcelik Susamtanem1 bende 4 haftalikken oldu bi kez daha olmadi. Bende endise ettim. Sonra gunluk pedlerimde leke felan yoktu icim rahatladi. Ama neden oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️