Leylaakcay Merhaba kürtaj olan anneler 2 haziran da kürtaj oldum. Bebeğin kalbi durdu 9+2 de Siz neler yaptınız kürtaj dan sonra ne kadar süre sonra hamile kalabildiniz biz deniyoruz 2 aydır ama daha hiç bişey yok sohbet edelimmi
Seliminannesi23 Leylaakcay ben gwcen sene subatt 16 haftalik bebegimi kaybettim normal dogum yaptim sonrasindan kurtaj oldum herkes keske olmasaydin kurtaj cocugun olmaz bilmem ne hersey soylediler ama Rabbimden baska kimse bilemez 3 ay korunduk 3 aydan sonra esimde bende istedik ve 3 ayin sonunda hamile oldugumu ogrendim simdi 19 gun oldu dogum yapali sabret cnm Rabbim en hayirlj zmni bilendir sen yeterki Allahtan umidini kesme ❤️
Mom8 Leylaakcay canım bebek denemeden önce kan pıhtılaşması testi ve yanında ek birkaç test yaptırdım ona göre doktorum ek vştamin falan verdi onları kullandım ve kan pıhtılaşması çıktığı için bana bir yol çizdi ona göre bebek denemelerine başladık şuanda iğne kullanıyorum iğne kullanmasam bu bebeğide kaybedersin muhtemelen bebeğinin kalbi duranlar on yüzde doksanında kan pıhtılaşması var bunları yaptır önce
Mondlicht Leylaakcay Allahım size tekrarını yaşatmaz inşallah ama ben 3 kez kürtaj oldum 3ünden sonrada hemen hamile kaldım 2 ay içinde. size de tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim 🙏
Guneyinannesi1 Seliminannesi23 bende normal dogum seklinde düşük yaptim sabahina kurtajla temizlediler 3 ay nasi sıkcam dişimi bilmiyorm
Leylaakcay @Seliminannesi23 ay maşallah Saglıkla kucagına alırsın inşallah 🙏 ümidimi asla kesmiyorum pes de etmiyorum inşallah olur Bi duanı alırım o zaman canım ❤️😍
Seliminannesi23 Leylaakcay duam seninle canim RABBİM en hayirli zamnda gogsunu tekrardan yesertsin insAllah 🤲🏻❤️
Bebek3321 Ben 7 haftalıkken kürtaj olmuştum,kalbi durmuştu bebeğin.2 ay annemde kalmıştım eve döndükten sonraki 2 ayda hamile kaldım.Ovulasyon testi kullandım,etkisi oldu mu bilmiyorum.
Leylaakcay @Mom8 benim ablamlardada hep pıhtı vardı 9 AY boyunca igne vurdular. Ben kürtaj olduktan bir süre sonra gittim kendime batırmaya alttan muayene ettiler hiç bir sıkıntı yok hormon testlerime falan baktılar onlar da gayet temiz çıktı. işte gebeyken sadece ufak Bir kan geldi Yerleşme kanaması dediler kontrol e gittim kalbi durmuş dediler 🤦♀️ ilk gebe kaldığım an Gidecem hastaneye gebeyken bakıyorlarmış Pıhtı için
Mom8 Leylaakcay ablanlarda varsa sende vardır canım kesin seninde iğne kullanman lazım alttan muayene ile hormon testiyle ortaya çıkmaz pıhtılaşma trombofili paneli testi yaptırman lazım bak sen testi yaptır yoksa yeniden kayıp yaşarsın ablanlar uyarmadı mı seni genetik bu yani zaten pıhtılaşma içinde gebeyken bakılmaz doğru sonuç vermez kim dedi bunu sana hamile kalmadan baktırman lazım hamile kalırsan yapmazlar bu testi
Mondlicht Leylaakcay çok teşekkür ederim❤️ benimki sebesiz infertilite Bir sebebi yoktu en son vücudun bebeğe karşı antikor üretip atmaya çalışıyor bebeği dendi. 3 ü kürtajla 2 si kendiliğinden düşen 5 evladımı kaybettim 6. Da kızımı kucağıma aldım çok şükür 🙏
Leylaakcay @Mom8 yok bana bişey demediler bişey yoktu bende normal de işte ama kan dan sonra olan oldu
Mom8 Leylaakcay kanla alakası yok canım sen trombofili paneli testi yaptıracaksın ve hamileyken bu testi yaptıramazsın hamile kalmadan yaptırman lazım sen hepsini bırak genetik bölümünden randevu al düşük yaptığını söyle ve üzerine ablalarında olduğunu söyle sana test yaparlar ama bu testten önce sakın bebek yapma zaten bunun bir belirtisi rahatsızlığı yok yani gebelikte bir sıkıntı olmuyor pat diye kalp durması oluyor iğne kullanılmazsa sonraki gebeliklerde de tekrarlıyor
Mom8 Leylaakcay mutlaka konuş perinatoloğa da git mutlaka oda ister zaten bu testleri normal kadın doğumcular ilk düşük diye araştırmaz ama sakın ihmal etme