melek1608 Yediğime içtiğimde dikkat etmeme rağmen 20 haftamda 10 kilo almıştım bu hızlı kilonun sebebi şekerle falan alakası olabilir mi normal değil çünkü
annelikseruveni melek1608 şeker problemi de olabilir dikkat ettiğinizi düşünüp yeterince dikkat etmiyor da olabilirsiniz
pinar92_ melek1608 16.haftamda 2 kilo almıştım şuan 19dayız kaç kilo aldım bilmiyorum ama bende şeker beyaz ekmek tüketiyorum. Yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum sizde bol bol yürüyün çünkü 17den sonra inanılmaz açlık oldu bende sürekli yemek yemek istiyorum🙊🙊
Senayyalcin melek1608 Kesinlikle bir şeker kontrolü yaptırın çok almışsınız ben daha 26+3 de 3 kilo aldım bu bile çok geliyor bünye meselesi gerçi ama bilemiyorum 🧚🏻
Hayriye1410 melek1608 ben 24. Haftamda hızlı kilo almaya başladım tam 10 kilo aldım 38.4 üm. Toplamda 14 kilo aldım. İştahım açıldı inanılmaz şeker içerikli beslenmeye başladım Hamur işi çok yedim. Şeker yüklemem normal çıkmıştı. Benimki tamamen yemeyle alakalı oldu maalesef 😔
melek1608 Senayyalcin sigara kullanıyordum ve hamileliğimi öğrenince bıraktım. Haliyle yemeğe falan çok yöneldim vücut sistemim bianda değişti. İlk günlerden beri de birgün olsun bulantım olmadı galiba onun da etkisiyle yedim bol bol 😂😂
Senayyalcin melek1608 Bende sigara aşırı içiyordum bıraktım hamilelikte ama aşırı dikkat ediyorum sağlığıma
Gzmsydr melek1608 şekerine baktır canım mutlaka hızlı gidiyosun bünye meselesi birazda doktor mutlaka yönlendirir seni zatende son aylarda daha çok alıyor insan
Attent melek1608 aynen boyle canim şeker bas dusman doktorum sekerden uzak dur bende dikkat etmeme rağmen 1 ayda 2 kilo almisim normalde 1 kilo ile gidiyordum doktor dedi muzu bile ceyrek ye sekerden uzak dur hemde bebek icin cok zararli sekeri sekerli meyveleri cikardim hayatimdan
melek1608 Attent meyve çok tüketiyorum çok iştahlı biriydim hamilelikte daha da iştahlı oldum bişiler yemeyince ellerim falan titremeye başlıyor hemen
mombursamom melek1608 bende bu sekildeydm sekerle alaksi yok eger abur cbur sekerli gida ve ekmek cok yiyorsan tıkır tıkır aliniyo. Ama seker ve ekmek kesince normal e donuyo insan. Sifir seker ve sifir ekmek ile normal olmasi gereken sekilde kg aliniyor.
0znur Bence de sekerinize baktırın, 28. Haftama kadar 5 kilo almıştım ben bile korkup hem şeker yüklemesi, hemde gizli şeker testi yaptım. Yoksa da içiniz rahat olur en azından.
Buketkucuk melek1608 canım bende 22. Haftamda 10 kilo aldım. Şuan 25 haftalığım ve hala tartılmadım ödüm kopuyor daha çok almışımdır diye ki eminim almışımdır daha da alacağım. Bende şeker falan çıkmadı dikkatte ediyordum yeme içmeme ama nedense çok aldım daha şimdiden🤷🏻♀️ perşembe günü kontrolüm var orada mecbur tartılacağım bakalım beyaz ekmeği kestim asla yemiyorum hamur işi yemiyorum makarna yemiyorum abur cubur tatlı yemiyorum inşallah fayda etmiştir