Elma-63 Miumiu maşallah canim saglikla kucagina al inslalah benimde temmuzun ilk haftası ama cinsiyeti daha söylemedi doktor haftaya terminim var ınslalah söyler çok merak ediyorum ya 🤰🤰
Miumiu Elma-63 Ayy inş öğrenirsin canımcım valla ben de daha dün öğrendim inş değişmez bir şeyler almayı düşünüyorum çünkü😂 Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsiin🙏🏻🧿
Sinemdmrcoglu Portakalgeliyor son adet tarıhım Aralık hesabıma göre Ağustos bıde sezeryan olcak bır ıkı hafta önceden alıyor doktorlar
Portakalgeliyor Sinemdmrcoglu son adet tarihim aslında 7 kasım ama 15 kasım da döllenme olmuş 22 ağustos gözüküyor ama 41 hafta bekler mi bebek bilmiyorum 🙈
Atesbeyinannesi Bizim de 24 haziran normalde son adet tarihine göre ama oğluşum 1 hafta önden gidiyor hep 🙈😄
Basak26 Elma-63 benimde haziran sonu temmuz başı değişiyor cinsiyeti hala öğrenemedik 2 kere gittim kapatıyor 🤦♀️
Elma-63 Basak26 ay inşallah bu sefer gösterir kendini bebiş insan çok merak ediyor hele ilk bebek oldumu 🤰❤
yesilkahve Basak26 bol bol çikolata ye canım çok da su iç, beklerken oturma kalk yürü hareket et. Benimki de göstermiyordu en son böyle yaptım direk açtı 😄
Basak26 Elma-63 evet ya ben de 15 haftalıkken devlete gittim bugün 17+4 oldu bugünde özele gittim iki doktora gidiyordum yine göremedim maalesef inşallah siz görürsünüz 🙂
Elma-63 Basak26 kız benim doktor alman görüyor ama söylemiyor neymiş 18. Hafta olmadan soyleyemezmis kanun böyleymiş 🤦🏻♀️artık haftaya 18 olursak söylecek ınslalah
Basak26 Elma-63 Allah Allah neyse az kalmış en azından sen yakın zamanda öğreneceksin bu gidişle benim o bacaklar hiç açılmayacak doğumda öğreneceğim 😅
umaydurununannesi Elma-63 devlette mı oyle dedı 12 haftalıkken soyledım ben 20den once soylemem dedı 16da gıttım ben sormadan kendısı soyledı
Tugcek33 Elma-63 16+3 doğum 12 Temmuz görünüyor ama ikizlerde erken doğum riski var. Sağlıklı olsunlarda bakalım ne zaman gelecek oğluşlarım🥰