Nuruminci Masal2020 hamıle kalmadan once 63 kıloydum doğuma 85 ile girdim doğum yapalı 5 ay oldu 60 kıloyum suan
Sem-a Nuruminci nasıl verdiniz peki kiloları bende 63 ile hamile kaldım şuan 70 oldum daha alacağım kesin duruyor normal de hiç bi zaman zayıf değildim ama en azından eski kiloma dönsem 🙏
Masal2020 Eessrra ödem dogumdan sonra geçiyo diye biliyrm tbi daha önce dogum yapmış anneler daha iyi bilir❤️
KevserPkrcn Masal2020 42 kilo da hamile kaldım 49 kiloyum şuan 11+5 iz kusuyorum mide bulantılarım var :( nasıl alacağım bilmiyorum bebek beslenemeyecek diye korkuyorum
Masal2020 KevserPkrcn doktoruna danıştın mı canım başlarda oluyomuş öyle alırsın geçicek kusmalarında hem iyi almışsın şuan
Sibelezgi KevserPkrcn yine 3 ayda iyi kilo almissin bulantina ragmen bence daha alirsin merak etme bulanti hapi icersin duzelirsin uzulme
Sisi Masal2020 78 dim 14 haftalık hamileyim 83 e kadar çıktıö iştahım inanılmaz açılmıştı şimdi diyet yapıyorum 80 kiloya indim
Burcu_14 Hyry9004 Boyunuz kaç acaba? Ben de 46 kiloyum ve çok zayıfsın çocuğu nasıl taşıyacaksın laflarından bıktım🙄
Hyry9004 Burcu_14 boyum 1.70. Sen onları hiç takma canım allahım yazmışsa taşırsın. Ağzı olan neler neler konuşuyor.
Aselinannesi12345 61 le hamile kaldım şuan 74 kiloyum 30 +4 haftalığım allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez her vücut farklı herkesin kilo alımı farklı ama bana bu bile fazla geldi zor geziyorum doğuma kadar kaç kilo daha alırım bilmem 😂😋😇
mmek_2014 İlk hamilelikte 55 kiloydum 80 kiloyla doguma girdim. İkinci hamilelige 59 kiloyla başladım 82 kiloyla doguma girdim. Dogumdan 5 gün sonra tartıldım 75 kiloydum. Şimdi 1 ay oldu ama hiç tartılmadım daha
KevserPkrcn Masal2020 tekrar ikili test içinde gideceğim soracağım yoksa baya kötü oluyor bu kusma ve bulantı