ArasMom34 Masal2020 aynen ama ben eski sıfır beden halime kilolu diyordum buna bakış açımı siz düşünün 🤣 nasıl vercem bilmem artık
Annekus Masal2020 ahh 52 54 arasıydım hep annelerimizin dedigi gibi incecik belim vardı şimdi ikinciye hamileyim 68.5 olmuşum kendimi daha önce hiç bu kadar cirkin hissetmemiştim
Minisannesi2904 Masal2020 89 kiloydum 38+2 şu an 94 🙁 bel fıtığı tedavim yüzünden kortizon kullanmak zorunda kaldım ve kilo aldım diyete başladım kilo vericem derken hamile kaldım inşallah doğumdan sonra ideal kiloma düşmeyi planlıyorum
Masal2020 Minisannesi2904 inşallh önemli olanda saglık bebişler saglıkla gelsinde kilo verilir bi şekilde❤️
Merveysel15 Minisannesi2904 aynı durum bende de var bel fıtığı patlamıştı o süreçte kortizon ilaçları kullandım kilo yapıyordu diyet yaparak 89 kiloya geldim o kiloda hamile kaldım şuan 9. Haftadayım 3 kilo aldım sürekli evdeyim ve ilk 3 ay tehlikeli diye uzanmak zorundayım.
Eessrra Kızlar ben 47 kiloyla hamile kaldım zayıftım baya şuan kilom 57 doğumdan sonra bu kiloları verirmiyim ben kalsın istiyorum ama
Boncukgiller003 Eessrra kaç haftalıksiniz. Bende 45 kilo ile hamile kaldım şimdi 49 kilo olmuşum. 19+1 haftalığız