[silindi] KucukkAnne yok ben 336ydı en son yükseldi anlamında söyledim. Ondan sonra bidaha kan vermedim 1 hafta sonra gittiğimde keseyi gördüm. Doktor keseyi görmezsem kan verirsin dedi görürsem istemiyorum kan dedi bidaha kan vermedim
Nurpak04 Haticecakirr Valla canım normalde bugün kontrole giderken ben 7 haftalık zannediyordum ama değilmiş 😄 doktor keseye baktı 4 - 5 haftalık dedi. Kalp atışını o yüzden duyamadık ama keseyi gördük
Haticecakirr Nurpak04 ben de geçen hafta pazartesi verdiğimde 220 çıkmıştı beta şuan kaç bilemiyorum ama daha kontrole gitmedim haftaya gidicem kaç haftalık olduk acaba 🐣
Nurpak04 Haticecakirr canım malesef bizim hesaplamalarimizla ultrasonda ki aynı çıkmıyor 🤷🏻♀️😄 biz 2 hafta geriledik bu yüzden. Inşallah sen gittiğin zaman hem keseyi hem kalp atışını duyarsın
Nurpak04 Haticecakirr Benim son adet tarihim 8 aralıktı ona göre hesapliyordum. Doktor dedi 8 aralık değil, 20 aralığı kabul edecez. Senin kaçtı son adet tarihin
istanbul3434 Kaktus48 beklenen adet tarihimde 324 cikti 2 gun sonra 790 cikti. Iki gun arayla 2 kati ve uzeri artmasi lazim canim onemli olan o. Muhtemelen daha cok yeni
Tugcekkkkk Kaktus48 canım daha az çıkanlarınki bile artıyor. Yeterki sağlıklı gebelik olsun… Perşembe günü gittiğinde betan yüzde 60 oranında artarsa yani yaklaşık 480i geçerse her şey yolunda demektir. İnşallah sağlıcakla alırsın kucagına bebeğini.
figenylmaz Ben 9 gün önce kan verdim 51,11 çıktı bugün kan vermeden önce ultrason çekti çok çok küçük bir kese çıktı sonra tekrar kan verdim 518,41 çıktı beta haftaya tekrar gidicem böyle olan var mı