Mucizeeemmmmmm Prensess123 boş yere umutlandırmak istemem ama bendede öyle olmuştu kahverengi lekelenmeler geldi adetime 5 gün kalasıca falan 1 gün gecikti test yaptım pozatif çıktı
Kaderozy Prensess123 daha 1.5 ay olmus kürtaj olalı kendini böyle olumsuz etkileme seni çok çok iyi anlıyorum gerçekten bende aynı şeyleri yaşadım ama rabbim ne zaman isterse onu sana nasip ediyor zaten çok şükür hamile kalabiliyorsun yıllarca uğraşan insanlar var akışına bırak derim
Prensess123 Aşırı derecede üzüldüm hatta bi miktar ağlıyorum ama yapıcak bişey yok umarım bikaç güne olumlu test sonucu alırımm
Sumsumm Prensess123 ,😔. Ama yinede umudunu yitirme esim askere gitmeden bizde o erken gebelik pahali testelrden yapmistik bisey cikmamisti🙄 o gitti sonra yaptim ve hamileydim😍 ne cok umutlan ne de umutsuz ol canim hayirlisi olsun bakalim insllah
Sumsumm Prensess123 bir gun icinde olup bitiyor genelde . Yarin devam ederse bi gorunun. Benimki acik kahverengiydi . Heekeste degisebilir renk .gecmis olsun
Gulsah60 Prensess123 daha çok yeniyse negatif çıkabilir siz yine deneyin yada kan verin daha net çıkar 🙏🏻
hilosss07 Prensess123 benim yerleşme kanamasından 5 gün sonra pozitif çıktı eğer yerleşiyorsa idrarda beta hcg hemen yükselmez 3-4 gün sonra tekrarla negatifsede vardır bir hayır o gelceği vakti çok iyi bilir kalbini ferah tut🌸
Prensess123 hilosss07 çok teşekkür ederim canım benim birazda olsa içime su serpildi hrycanla su 4 5 günün geçmesini bekleyeceğim
Prensess123 hilosss07 çok teşekkür ederim canım benim birazda olsa içime su serpildi hrycanla su 4 5 günün geçmesini bekleyeceğim