Gunesvebusra Beybyy 21 hafta 4 günlükken gittim detaylı ulturasona 20 hafta 1 günlük ölçümlerime göre dedi canım
Beybyy Gunesvebusra bende ayan 20hafta 4gunlugum bugün gelısımı 1bucuk hafta gerıde dedı uzuldum o normale donermıkı
Gunesvebusra Beybyy bana olabileceği minimum ve maximum kiloyu söledi bu aralıkta doğar dedi umarım en üst seviyesine kadar ulaşır kilosu 🙏🏻
Serene001 Nilasyamom arkadaşıma da öyle dediler hep kızın psikolojisini bozdular doğuma yakın 40 hafta 2700 dedi doktor değiştirdi 3000 kilo dediler 3100 doğdu bebiş
Nilasyamom Serene001 yaaaa ne güzel Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin bana da. Çok tedirgin olsun duyunca ne bileyim Allah büyük ya
Sermec27 Nilasyamom ben de öyle canım iki kaybım var 11 ay önce oğlumu kaybettim ben de kan sulandirıcı iğne kullanıyorum canım inşallah bu sefer güzel bir sekılde kucagımıza alırız 🤲
Nilasyamom MucizeAnnesii bilmiyorum ki belki bizimki olması gereken haftada olması gereken gramda olmadığı için öyle demiştir. İnşallah sağlıcakla büyürler
[silindi] Nilasyamom düzenli bir beslenme ile o ara kapanır canım seninki daha çok küçük benim oğlum 27 haftalıkken başladı gerilik 4 hafta geriden geliyordu suan 37 +3 haftalık çok da bir ara kalmadı beslenmen çok önemli 😊