justwaiting Nilasyamom karbonhidrat bebeğe gerçekten hiç yaramıyor 🙄 bebiş küçük ama toparlanır endişelenmeyin 🤭
Ecem1818 justwaiting valla yendiğim şeylerin haddi hesabı yok ama benek yinede her hafta aynı kiloyu aldı tamamen yapısal dedi doktor
Gunesvebusra Ecem1818 bende de vücut ölçümleri yaptı ve ne yersen ye en fazla 3 kilo olur bu çocuk minyon bir kız bebek olucak dedi zaten bende kardeşimde 2.5 kilo doğmuşuz bazılarının ki gerçekten yapısal oluyor sanırım 😔
Nilasyamom avukatveanne amin inşallah daha düzenli yiycem bunları normalde hiç canım istemiyordu ama zorliycm Artık teşekkürler ☺️🤲🌸
Nilasyamom Sermec27 öyle ama şimdiden böyle olunca zaten sorunlu bi hamilelik yaşıyorum kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün 3 aydır işe gitmiyorum. Kese altı kanamam vardı yattım hep. Şimdi de bu. Allahım sağlıcakla güzel haberler almak nasip etsin hepimize gerçekten 🥺🤲🌸 Kucağıma aldığımda bunların hepsini güzel hatırlıycm inşallah
Beybyy Nilasyamom canım merhaba bende bugün doktora gıttım 5aylık bebeğim 1bucuk haftalık gerıde gelısımı dedı banada uzuldum ya ama yemene ıcmene dıkkat et duzelır dedı ama kafamdan atamıyorum bende
Nilasyamom Beybyy Soğuk almışım kasık ağrısıyla gittim bende ama küçük dedi düzenli beslen dedi 🥺 Allahım inşallah sağlıklı güzel haberler almak nasip etsin hepimize
Nilasyamom 132025 inşallah öyledir şimdi protein ağırlıklı beslenicem halbuki hiç et tavuk sevmiyorum 😭 10 yıl kırmızı et balık yemedim son 1 yıldır yiyorum alışıcm inşallah
Nilasyamom 132025 evet şimdi ceviz kırıyorum kuruyemiş yeme özğrlüyüm gerçekten zorliycm artık. Süt şişiritor diye içmiyordum Artık içicem muzlu milkshake yapıcam
Sermec27 Nilasyamom ben de öyle canım iki kaybım var 11 ay önce oğlumu kaybettim ben de kan sulandirıcı iğne kullanıyorum canım inşallah bu sefer güzel bir sekılde kucagımıza alırız 🤲
Gunesvebusra Beybyy 21 hafta 4 günlükken gittim detaylı ulturasona 20 hafta 1 günlük ölçümlerime göre dedi canım