gel_artik_bebegim 22_FN olsun yine de umutsuzluğa kapılma bu işler belli olmaz geç döllenme olabilir reglin gelene kadar umut var🤗
22_FN gel_artik_bebegim saat 12 test yaptım ilk 20 dakika bişey yoktu daha bakmadım az önce baktım gölge bi çizgi görüyorum sanki ama geçerli değildir galiba yada bana öyle geliyo 03EA94A1 0F07 4577 90E9 C518BE278FB9
gel_artik_bebegim Dadas bu ay da olmazsa ben de bir dahaki ay klomene başlıcam sanırım doktor öyle dedi bu ay da olmazsa ilaca başlıcaz dedi ama hangi ilaç bilmiyorum klomen ya da femera olabilir
gel_artik_bebegim 22_FN valla canım ben 3.5 senedir test yapıyorum bir kere böyle cıktı onda da hamileydim bence yarın kan ver kesin konuşmamakla birlikte ihtimal var inşallah 😌
Deryagnc gel_artik_bebegim benim 6 gün kaldı göğüslerim ağrıyor kasıklarıma ara ara ağrı giriyor bakalım ☺️
gel_artik_bebegim Deryagnc senin muhtemelen vardır o zaman erken gebelik testiyle şuan öğrenebilirsin 🤗
deletedmom162 Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim. 6 ocakta regli oldum. Şimdi 7 gün var regl günüme inşallah bu ay olmuştur. Içimde oldu gibi his var umarım yanılmam.🙏
Annelerinannesi_61 gel_artik_bebegim benim adetime 12 gün var bu sabah kalktığımda goguslerim açıyordu adetime yakın bı zamanda olurdu ama 6 aydır bayaga yoruldum her ay bir ümit bekliyorum ama bu ay sanırım o ümit yok
Annelerinannesi_61 gel_artik_bebegim 6 aylik evliyim evlenmeden önceden beri hemen bebek istiyordum ben ama düşündüğüm gibi olmadı rabbimin vardır bı bildigi
Deryagnc gel_artik_bebegim yapmak istiyorum aslında ama adet tarihimi beklicem sanırsam çünkü ilk gebeliğin düşüktü kürtajdan sonraki 6. Ayım şuan negatif çıkarsa üzülürüm diye yapmıyorum 😀
Deletedmom10 gel_artik_bebegim benim var belirti tamda pos açmıştım. 6 gün geçti yunurtlamamdan adetime 1 hafta kaldı karnımda sancı şişkinlik kramp batma hepsi var
Prensess123 Reglme 5 gün kaldı bugun kahverengi akıntı ve hafif karın agrısı oldu 4 5 gündür sürekli çisim geliyo birazdan test yapıcam umarım hamileyimdiiir