Zezeeeyyldrm gel_artik_bebegim saglik ocagina alamya gitmedm e nabiza dusmesini bekliyorum barkod vermediler mecbur e nabiza dusmesini beklicem haber veririm canim
Burcu3506 Benim son 8 gün pek bi belirtim yok bu olmadığı anlamına mı gelir sadece 2 gün önce adet olacak gibi agrıdı o kadar
gel_artik_bebegim Burcu3506 bazi insanlarda hiç belirti olmayabilir canım o zaman bunu ancak regl gecikmesiyle anlayabilirsin
Sevoeco25 gel_artik_bebegim 6 gün kaldi meraktan bugün 3 test aldim 3 ’de bozuk çıktı ya ilk defa yaşadım böyle birsey
gel_artik_bebegim Sevoeco25 3 ü de bozuk değildir sen idrarı fazla damlatıyor olma çekip atar mısın bi bakayim
gel_artik_bebegim Sevoeco25 ee bu testler bombos bir daha yapman lazım ama başka marka al ya da kan ver 😀
Sevoeco25 gel_artik_bebegim 6 gün var bekliycem belki olur 4 seneye gircem bir düşük oldu yeni evlendigim de birdaha olmadi nasip
gel_artik_bebegim Sevoeco25 benim de 4 sene olucak temmuzda 1 düşüğüm oldu 2 ay önce kimyasal düşük bu ay ovulasyon testiyle takip ettim bakalım unutmuyorum 10 gün var senin neden olmuyormuş doktorlar ne diyo
Sevoeco25 gel_artik_bebegim eşim de sorun kuzum benim bana hep dediler sende sorun en son çok iyi bi doktora gittik eşim de sorun cıktı
gel_artik_bebegim 22_FN olsun yine de umutsuzluğa kapılma bu işler belli olmaz geç döllenme olabilir reglin gelene kadar umut var🤗