MerveKaya38 15 haftalik hamileyim ve karnım hiç yok çıkmadı normal mi acaba bide hiç hissetmiyorum anneler 🤔🤦🏻♀️
minnakmina MerveKaya38 benim göbeğim 20. Haftaya kadar hiç yoktu Hareketinide 16. Haftada hissettim ilk gebelikse daha geç hissedilebilir
bircivcivannesi MerveKaya38 çıkmaması daha iyi değil mi sanki ne güzel gereksiz kilo almadiginizi ödem şişkinlik olmadığını ya da iç karninizin geniş olduğunu göstermez mi :) çatlak falan da olmaz belki
Mandalina91 MerveKaya38 bende 17 haftalık hamileyim sanırım acele ediyoruz çıksın diye ama illaki çıkacak, daha iyi kilo almıyoruz, çatlamıyoruz, zorlanmıyoruz. ☺️
birprensesvebirprensannesi MerveKaya38 Gayet normal bebiş küçücük daha ilk gebeligimde benim 25 de falan anca çıkmaya başlamıştı 🤷
Mdnyldz MerveKaya38 Benim 12.haftamda çıktı ilk gebeliğim olmasina rağmen 🙈 şimdi 20+3 olduk maşAllah tekmelerini dışardan bile gösteriyor oğlum 🤗
Busra34ybg MerveKaya38 benimde 20. Haftadan sonra çıkmaya başladı canım iç karın geniş olunca böyle oluyormus 29. Haftalığız ama sanki 3 aylık hamile gibiyim karnım çok az :)
Bilgeenur MerveKaya38 normal benim de oyleydi annemin de oyleymis mesela. İc karın boy uzunluguyla filan alakali
HTbebek Benim 12 bitiyor oyle buyuk karnim var ki annem sok geçiriyor benimde ilk hamileligim neden benimki bukadar buyuk o halde anlamıyorum
Sermec27 HTbebek genelde gaz oluyor canım ilk gebelikte hemen belli olmaz 12 hafta cok zor hemen cıkıp baya büyük görünmesi bir de daha 15 gr bebek kendini öyle hemen belli etmez 🥰