_Mother_ ilk bebeğim zorunlu sezaryen oldu bu da mecburen öyle olacak normal olsun çok isterdim ama nasip 😊

Chucky hmm anladım canım hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah 🤗

_Mother_ biz daha 110 ikili sayılara gecemedik bende gecen hafta 23+4 de ayrıntılıya gırdım 530 gr idi bizimki biraz yavas mı buyuyor sanki ☺️

Defnerabia bebekten bebeğe değişiyor canım hiç öyle düşünme doktorun daha iyi bilgiyi verecektir sana haftası ile uyumlu ise sorun yok bence gayet iyi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤗

Fundogan inşallah canım vaktinde gelir rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Fundogan hemen hemen her şey tamam canım şubatta gidip beşik puset bebek bezi deterjan pişik kremi şampuan losyon falan alacam ve bitiyor ihtiyaçlar inşallah 🤗 ama ben bebek arabasını doğum sonrası almayı düşünüyorum birde öyle çok gereksiz şeyleri de almadım çünkü kırkım çıktıktan sonra taşınacağız temel şeyleri aldım

_Mother_ geçmiyor 😂 ağrılarım çoğaldı gece tekmeleri maşallah uyutmuyor 😂 doğsun o ayakları yicem poposunu da😂😍

Bizde bugün 99 olduk çok şükür. İkinci bebeğim ama ilkinki gibi heyecan var 🙏😊

Duruaslan yaa çok tatlı yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 😘