E_A1121 Aselmirammm yani canım suyun iyiyse bebekte sende bir sıkıntı yoksa bekle biraz daha zamanımız var baktın gelmiyor bebiş öyle alırsın suniyi belki artar gerek kalmaz inşallah
Oyagunaydin Eceilkarr bebek bi tarafa toplanıyor canım ara ara top gibi karnının şekli değişiyor bi taraf şiş bi taraf düz gibi duruyor kasılıyor
Eceilkarr Oyagunaydin Evet bu aralar çok yaşıyorum onu, hatta bu akşamdan beri ilk kez bu kadar uzun sürdü bunu yapması hala yapıyor ve kasık ağrılarım var iki tarafta
Karaytu Ruyabayram ben oğlum da sabah sekizde nst ye bağlandım suni sancı verdiler akşam sekizde ancak duğum yapıp çıktım sor ne kelime allah bütün hamileleri bir avazda kurtarsın
Gulsahhazman Benimde aynı 39+4 sancı yok arada kasılma oluyo o kadar ha geldi ha gelecek diye beklemek yordu 🤦♀️
mommyM Oyagunaydin canım benım sana normal yada normal degıl dıyıp neden senın veya bebegın hayatına müdahale edıyim biz doktor degılız sadece sunu soylemek isterim kontrole gıt ıcın rahat etsın sonradan keske gıtseydım dememek icin
Skysky Bebekleriniz doğum kanalına girmiş mi ? Benim 38+6 daha kanala girmemiş. Eğer girmezse doktor sezeryan olur dedi. Böyle olupta normal doğum yapan var mı acaba?
Sehermahsum7321 Cerentrs zorla yürüyüyorum eşim zorla çıkartıyor rahmime öyle bir baskı oluyor canımdan can gidiyor