uykusuzbirben Gizem_34 hiç anlamam ama yorumlardan okuduğum tecrübelere göre kese yuvarlak olunca kız ince uzun fasulye gbi olunca erkekmiş. artk ne kdr doğru bilmiyorum ama bnm kızım olcak mesela kesesi yuvarlak ve genişti 🙃
Dnz_yksr uykusuzbirben benimde kizim olacak kesesi yuvarlak ve genişti sonra biraz değişiklikler oldu ama basta öyleydi 😁
Gizem_34 uykusuzbirben aa öylemi ben rüyamda hep kızım olduğunu görüyorumm acaba gerçek mi olucak ayyy☺️ Masallah insallah sağ sağlim kucağınıza alırsınızzz 🥰
uykusuzbirben Dnz_yksr demkki yazanların varmş Bi bildiği bakalım kaç kız annesinin daha kesesi bizmki gbiymş merak ettm 🙂
uykusuzbirben Gizem_34 inşallah canm.sende sağlıcakla al bebişini kucağına. Rüyaların tersi çıkarmış genelde. Ben oğlumda hep kız gördüm ama erkekti yani. Bundada hep erkek görüyorum ama kız 😀
Dnz_yksr uykusuzbirben birde afedersiniz söyleyeyim kiz bebek belirtisi olarak idrar da koyulasma turuncu gibi olur derler di benim ilk belirtilerimden biri oydu ama gayet rahat bi hamilelik geçiriyorum aldigim kilolara hariç 😆
uykusuzbirben Leselis Kesin bilgi olarak demedim ztn canm öyle sosyal medyada filan cinsiyetin altına yapılan yorumları okuyorum genelde hep öyle diyolar tabi %100 doğruluk payı yok🤷♀️🤷♀️ bunu da neye dayanarak söylüyorlar onu da anlamıyorm 😀
uykusuzbirben Dnz_yksr kız bebek belirtisi değilde genel itibariyle hamilelk belirtisi olarak idrar koyulaşıyomş ztn. Bende böyle bilgi okumuştum. Ama cinsiyet için hç denk gelmedim
Dnz_yksr Selcan21 hayir tabikide bizde böyle olduğunu için herkesin yuvarlak kesesi kiz yada erkek olacak diye bisey yok eskilerin boyle söylentisi varmis bizimde tevafuk yuvarlaktı yoksa herkesin ki farklıdır
dlnyny Selcan21 bizim ilk 7.haftamızda fasulye şeklindeydi kesemiz geçen hafta13.+1 de yuvarlağa dönmüştü kesenin şeklide değişiyor sanırım bebek büyüdükçe🤷🏻♀️
uykusuzbirben Dnz_yksr 🙂 aynen öyle. Bzde güzel tevafuk olmuş. Bide Oğlumu hatırlamıyorum yarın ultrason kağıtlarına bakıcam nasıllarmş die yıllardır atmadım hala saklıyorum da😀