haziranin25i Irmakkk01 geçen hafta bir heyecanlandırdı nişan gelince ama ne geeelleeenn var neeee giiidddeeennn 💪🏼
Irmakkk01 Myssr O sancindan vurulan iğne bile hissedilmiyor mis inanki ben o yüzden birde ona stres yapıyorum 😀😄
NisaNur01 Irmakkk01 39+6 bugün doktora gittim hiç Doğum belirtisi yok ne sancı ne açılma nede nişan gelmesi kanalada girmemiş daha doktor beklememiz gerektiğini söylüyor 🙃🙃
Bilge_anne27 Irmakkk01 son 7 😊ama gelen giden yok 🤷3 şubata kadar gelmezse alırım dedi artık nasıl olacak bilmiyorum inşallah o güne kadar kendisi gelir de suniye gerek kalmaz
NisaNur01 Bilge_anne27 benim son 1 günüm kaldı fakat benim doktorum Şubat 7 ye kadar bekleriz diyor normal Doğumla gelmezse sezeryana alırız diyor Almanya’da yaşıyorum ben sanki almanyada bebeği daha fazla bekletiyorlar diye düşünüyorum 🤔
Irmakkk01 NisaNur01 Bir kaç yorumda daha denk gelmiştim Almanya’da 44 e kadar bekleyen vardı sağlıkla gelsin de 😌
Bilge_anne27 NisaNur01 yok canım benim doktorum gelmezse suni sancıyla deniycek zaten bende daha fazla beklemek istemiyorum çünkü ağrılarım fazla İnşallah sizinde beklemez o güne kadar çünkü artık taşımak bile zorlaştı Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah 🤲🏻
NisaNur01 Irmakkk01 çok uzun bir süreç gerçekten Türkiye’den benimle aynı zamanda hamile olan arkadaşlarım hep dogum yaptı ben hala bekliyorum çok strese girdim sanki hiç gelmek istemiyor bebeğim sizlerde belirti var mı 😀😀😀
Irmakkk01 Betulaslan Ben aklıma geldikçe yapıyorum 15 20 ne kadar yaparsan senin karına bence ama dikkatle zorlama kendini