Zeycannn 16Hatice benimki gündüz hareketli gece ben uyuyunca o da uyuyor sanırım ya da hareketleri beni uykudan uyandıracak kadar sert değil belkide 😍
Semanur21 Mucizeeemmmmmm demekki sizinde vücudunuz çatlamaya müsait benimde heryerim çatladı yağlar kullanın şimdiden belki faydası olur
Semanur21 16Hatice benim bekarkende öyleydi her kontrole gittiğimde doktor bakıyo bütün değerlerim normal ben bekarkende sürekli ayaklarım yanardı halada öyle geceleri uyuyamıyorum bu yüzden
Ttugbablgn-77 28 haftalığım ara ara uyandığımda sürekli hareketlerini hissediyorum ama o yüzden uyandığım olmadı hiç daha
umyahsn1010 20+6 yım ama akşamları hissediyorum hep geceleri wc ye kalkmaktan kalkıp tekrar uyuyamamaktan uykumu alamıyorum
Serapveminikleri 16Hatice 20 haftalık gebeyim benimde meleğim gececi🥰bide bu saatlerde genelde çok hareket ediyor yemeği seviyor 😂
Serapveminikleri Tgcaltn 😂ufff ben 2 buçuk yıldır uykuya hasretim gebe kaldım kızım uyku düzeni oluşturdu şimdide ben yatamıyorum bebek doğsa i yatırmayacaj ,,😂