Nazli_01 Merhabalar canım anneler bugun doktorumuz yuzde yuz kızım olacagını soyledı ısım konusunda cok kararsızım guzel ısımlerınız varsa aklınızda benımle de paylasırmısınız ♥️😍
2_pamukannesii Nazli_01 canım ben hüma ismini beğeniyorum benim de kızım olacak ama tam karta veremedim asel hüma ve Azra isimleri aklımda şuan sana da fikir olsun
Arnisa Nazli_01 ben arnisa koyacağım sizce nasıl ? Nisa kadın ar da namus demek . Namuslu kadın anlamında . Hem Nisa suresi de var .
Buseyvz Arnisa Nisa ismini çok beğeniyorum çok kibar ve anlamlı bence tek başına da çok güzel ama Arnisa da farklı olmuş 🤗
Tugcek33 Nazli_01 bir kızım olsaydı Azra veya Asya istiyordum ama ikiside erkek olcak ikizlerimin🤣 belki size fikir olur🙈
Acemianne07 Hayırlı olsun.bende 21 haftalık hamileyim, adını Nasipse İNCİ koyacağız🙏🏻 İNCİM , İnci kızım diye seviyorum😍
Arnisa Buseyvz teşekkür ederim 🙏🏻. Nisa ve nisa Nur isimleri çok var arnisa ismi bize değişik geldi beğendik anlamıda kötü birşey teşkil etmediği için nasipse koymaya karar verdik . Bazı insanlar ar kelimesini dini teşkil ediyor diye görüyor ve beğenmiyorlar oysaki biz aşırı dinci çok dindar insanlar değiliz normal müslümanız hamdolsun. Namuslu kadın anlamı sanki kötü birşeymiş gibi davranıyorlar. Vahşi hayvan anlamına gelen pars gibi isimler koysam birşey demezler kulağa hoş ve değişik gelir çünkü. Neyse Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻