Damlaranadagtekin Benim gibi ekşi yiyip limon gibi erkek bebek sahibi olan varmı çok merak ediyorum lütfen
Su1985 Damlaranadagtekin benn 4,5 ayımı limon turşu hatta turşu suyuyyla geçirdim hala devam ve oğluşum olcak😂🙏🏻
Ayseege6156 Damlaranadagtekin ben ben ben 😅😅 resmen herşeye limon sıkıyordum ekmeğe böreğe poğaçaya yemeklere deli gibi bide ters çevirip yiyordum millet bana bakamıyordu yemek yerken ekşiyordu 🤣🤣 ilk 3 ay yedim şuan 35 deyiz oğluşumu bekliyorum 🥰🤲🏻
Betuledem Damlaranadagtekin normalde ekşi, mayhoş şeyleri çok severim. Ama hamile kaldığımdan beri asla ağzıma sürmek istemiyorum. Deli gibi tatlı istiyorum. Doktor da %95 kız dedi, tatlı hakkı olayı da yalanmış yani 😂
meliha_gizem Damlaranadagtekin bennnn 🙋🏼♀️ Hamileliğimin başlarında deli gibi ekşi şeyler çekiyordu canım turşu bol limonlu salata. Hatta salatanın suyunu içesim geliyordu o derece. Sanırım kız olacak diyordum öğrendim ki oğlanmış🤣😁 ama şuanda deli gibi tatlı yiyesim geliyor
Sblglc Damlaranadagtekin ben ilk uc ay limon tursu kuzu kulagi yiyodum surekli hemde 3 4 demet tutamiyodum kendimi 😂 ama 5. Aydan sonra da tatli krizim basladi simdide tatlisiz yapamiyorum
Cressida Hıc tatlı yemedım ılk uc ay.. sonuç benımde erkek :)). Yalan ye tatlıyı cıkar hakkıyı lafı yani 😅
mrsbiyolog Ben ben ben🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Hala deli gibi ekşi ve acı şeyler yiyorum ama oğluşum olacakmış🤗 detaylı usg girene kadar bir ihtimal değişir diye çok bekledim ama kesinliğini %100’e çıkarttı.
gonul0604 Damlaranadagtekin ekşi yeme rekoru bendedir diye düşünüyorum 😂 Bardak bardak limon suyu konsantre olarak içtim kilo kilo ekşi elma yedim, nar ekşisi kaşıkladım tatlı görünce kusuyordum😂😂😂 hani şu yeşil ekşi limonlar varya kabuğunu soyup ısırarak yiyordum o derece ve sonuç evet oğlum oldu😂😂
Seliminannesi23 Damlaranadagtekin beeen😅 limonu tuzlayarak yiyordum 😅nasil bi seyse artik oglum oldu 17 gunluguz suan 😊
Mzgnormann Damlaranadagtekin evet bende sürekli ekşi yiyorum tatlı hiç yemiyorum görmek bile istemiyorum salatalık ve limon sürekli yiyorum cinsiyeti erkek
Zeydkus Damlaranadagtekin Ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur atlıyı demişler. Ben çılgınlar gibi tatlı yiyorum atlı geliyor 😅😅
Boncukgiller003 Damlaranadagtekin beeennn 😁 ilk aşerdigimden beri hep ekşi şeyler aşeriyorm. Ve ilk ayimdan beri hep limon yiyorum dünyanın en güzel şeyi limon gibi geliyo. 19 haftalik hamileyim oğluşum olacakmış. Hatta bak gene canım çekti acayip 😅 gidip bı limon soyayim kendime 😂😂