Ftmgrbzchngr bugün dünya doğuma gittim randevulu olmama rağmen beklettiler neyse dedim belki daha ciddi durumu olan hastalar vardır beklerim sorun yok sonra bekleme alanına gittim doktorun kapısının önündeki daracık hemen karşında asla mahremiyeti olmayan kan alma bölümü tek sandalyelik yer yine oranın bitişiğinde idrar tetkiklerinin yapıldığı yer hemen dibinizde çok çok havasız biran gaita kültürüde orda alınıyor onlar kokuyor sandım neyse nst ye gönderdi doktor hanım (doktor iyiydi bence negatif bir algı oluşturmadı )gittim karanlık bir oda yine havasız karşılıklı iki sedye her gelen aynı sedye örtülerine alınıyor leş gibi ve yıpranmış tek kullanımlık örtü yok mu dedim yok dediler sadece sonra eşimde geldi Yanımda gelen personel dışarda bekler misiniz dedi eşimde karşıya başka bir hasta geliyordur diye çıktı ama öyle birşeyde olmadı beden eşimi çıkardınız dedim doktorlar öyle istiyor dedi ki doktor hanım eşimi içeri almıştı ama doktor eşimi içeri aldı dedim onlar sizi kırmamak için dedi peki gerekçe ne dedim (cevabın kovid olacağını biliyordum tabiki )kovid var ya dedi instagramda müzikli videoların sesi son seste dinleyip benide rahatsız ederken ki maskeside çenesinde o sıra ama dedim bütün hastaların yattığı sedyeyle 15 dakika temas ediyoruz hiç birşey demedi .neyse ilk girdiğimizde zaten karttan çekim yapmamak için yalan söylüyorlar kesinti oluyor diye biz duymuştuk zaten hazırlıklıydık bizede aynı şeyi söylediler nakit alabiliyoruz diye bizde yok dedik hemen post cihazını çıkardı demekki oluyormuş söylenenler doğru yani gerçekten bu derece kötü beklemiyordum devlet hastanesi olsun üniversite hastanesi olsun gerçekten daha kaliteli en azından muhattap buluyorsunuz asla değmez ki normalde alışverişe çıkacaktım hastaneden sonra kıyafetlerimden saçımdan sedyeyle temas ettiğimden tiksindim hemen eve gelip banyo yaptım o derece kötü