Zeynocel 20 haftalık hamileyiim dalgınlığıma geldi sıcak su da 10 dakika duş aldım sıkıntı olur mu sizce?
Ayssmom Zeynocel Bilemiyorum ne desem yanlış olur şahsen ben hala sıcak suyla duş alıyorum diğer türlü temiz olmuyormuşum gibi geliyor Allah’a şükür bi sorun teşkil etmedi bende
Sevdae Zeynocel yok olmaz canım her sefer yaparsan belki neyse de ara da nolacak bende yapıyorum havalar soğuk insan üşüyor
Tugba_0 Zeynocel korkma ben hep sıcak suyla duş aldım ben baya sıcak suyla alıyorum duşu şuna 32. Haftadayım bi sıkıntı olmadı
Yaagmurr Zeynocel bende ilk başlarda aşırı sıcak suyla banyo yapıyordum sonra rüya gördüm biri dediki o kadar sıcak suyla banyo yapma bir daha sabah uyandım bi tek onu hatırlıyorum o kadar etkilendim ki bir daha tövbe dedim yani 😂
Busra34ybg Zeynocel normalde sıcak suyla duş ilk aylar düşüğe sonra erken doğuma neden oluyormus o yüzden doktora önermiyor yapılmaması gerekiyor canım dikkat et
Merve50 Zeynocel normalde ben hep sıcak suyla duş alıyorum bişey mi oluyormuş ki ilk defa duydum 🤷🏻♀️😊
Duruaslan Zeynocel benim alerjim var ve çok sıcak suyla yıkanamıyorum ama bir sorun olmadı alerjim olduğunu öğrenmeden önce vücudum çok rahatlıyordu doktorum da bir şey demedi bu konu hakkında
Dilara12 Zeynocel ya ben 36 haftalık oldum hep sıcak suyla duş alıyorum riskli diyorlar ama sıcak suyu çok seviyorum 🤷♀️😁
Pinar-nehir Zeynocel doğuma gideceğim gün sıcak suyla banyo yaptım odamda ebeler süreklri sıcak su tut beline dedin hiç bişi olmaz ne olabilrki