Medine_25 kadriye25 Vallahi hiç bilmiyorum ki ben normalde buhara hastanesinde Fatma Aydın a gidiyordum detaylı ultrason için araştırmaya gittim bir doktor vardı zaten gebe takibi yapan sonra emar çekilen yerden randevu aldım doktor ismi felan yazmıyordu randevu kağıdında 🤭
ys2021 Erzurumdaannelik öyle vallahi kayıp düşücem diye evden çıkamıyorum kimsemde yok burada eşimde akşam 8 gibi gelince o saatten sonra yemek vs derken çıkamıyorum doğuma son 43 gün kaldı allah nasip ederse duba gibi giricem doğuma bu gidişle 🤦🏻♀️
Erzurumdaannelik ys2021 yaaaa öyle demeyin inşallah doğum kolay olur evde egzersiz yapmaya çalışın hangi doktora gidiyorsunuz
MeltemAkvaranli Kizlar detaylı ultrasyona bende girecegim Erzurumda 3 yerde yapiliyormus tam olarak nasil oluyor girenler bilgi verebilir mi ?
Medine_25 MeltemAkvaranli Ben henüz girmedim 3 şubat ’ta inşallah üniversite araştırma da gireceğim ama tavsiyem şudur 17 veya 18.haftalarinizda randevu almaya gidin yoksa baya ileri tarihe veriyorlar 😊
ys2021 MeltemAkvaranli Özel Muayenehane yapanlar var bana Metin İngeçi önermişlerdi çok pahalıydı 450₺ istediler aradım sordum birde araştırma hastanesinde Prof. Ragıp Atakan Al ‘I önerdiler oda 250₺ dediler ama benim yaptırmam gereken zamanda 1 aylık izne çıkmıştı o yüzden başka bi Dr. arayışına girdim Bölge Eğitim hastanesinin karşısında Özel Muayenehanesi var İhsan Doru ona yaptırdım 300₺ sıkıntıda olmadı iyi bi doktorda tavsiye ederim👍🏻
Kubra-kurt-aksoy MeltemAkvaranli şuan 24 haftalık hamileyim 21.haftada İhsan Doruya gittim. Muayene ücreti 300 TL. Doktor 30 dk felan inceledi. Sonra her şeyi tek tek anlattı ve sorularımı cevapladı. Çok memnun kaldım açıkçası tavsiye ederim. Metin İngecte var ama 450 TL ve çok ilgilenmiyor felan dedikleri için ben İhsan Doruya gittim.
uykusuzbirben MeltemAkvaranli üniversite hastanesinde olan proflar var. Ve tabi onların özel muayenehanesi olanlarda var ama çok fazla ücret talep ediyorlar.bebeğim hareketszdi die Ben geçen hafta üniversite hastanesinde Atakan hocaya gittim 160 lira ücreti var. 15 gün içerisnde Bi daha gitmen gerekirse ücretsiz muayene oluyosn. çok da iyi ilgileniyor ben çok memnun kalmıştım kendisnden Allah razı olsun benle de baya ilgilendi
ys2021 Her dakika formdayım ama bu postu yeni gördüm niye böyle oluyor ya bi post açıyorum kimse cvp vermiyor erzurumla ilgili ondan mı 🙄 Ya Erzurum’dan bu formu kullanan kişi sayısı az yada formda sorun var😬
MeltemAkvaranli ys2021 olabilir bende sorularima cevap alamadim yeni gordum bende cok sevindim bu postun acildigina
MeltemAkvaranli Medine_25 19. Haftadayim Arastirma hastanesine direk gitsem ya da direk o bölüme randevu alsam olmaz mi illa önce doktor kontrolunden mi gecmek lazim
Erzurumdaannelik Medine_25 kızlar ben randevusuz gittim direk Ömer bey detaylıya aldı beni 180 TL ücreti
ys2021 MeltemAkvaranli alırlar ya problem olmaz ben şuan araştırma hastanesi Ömer beye özel muayene oluyorum onada sordum hocam siz yapıyormuydunuz yapıyorum dedi oda aynı 250₺
Medine_25 MeltemAkvaranli Evet ben doktor kontrolünden geçmek gerektiğini biliyorum çünkü ben buhara da hep muyaene oldum araştırma da gün almak için de muayene oldum
seymacambayraktar ys2021 Ragıp hoca için randevu aldınız mı yoksa direk gittiniz mi ben ismini bulamadım hocanın mhrs den nasıl yaptınız ?
MeltemAkvaranli ys2021 ben buhara hastanesinde muhammet usta ya gidiyorum muhammet bey arastirma hastanesine yonlendiriyormus . Kolaylik olmasi icin direk Arastirmaya gitmek istiyorum peki ömer beye nasil ulasabiliriz nasil randevu alabiliriz ?
ys2021 MeltemAkvaranli hastaneye gidip direkt gün alabilirsiniz yada hastaneyi arayın özel poliklinik sekreterliğine bağlanıp onlarada sorabilirsiniz
Erzurumdaannelik MeltemAkvaranli direk gidip ordan sıra alıyorsunuz randevuya gerek yok ben öyle yaptım
Yagmurplt25 Demir06 Bende ona gidiyorum fakat oda çok alıyorlar doğru düzgün renkli kagıt vermiyor bi kağıda hepsni fotogkıpi geçiyor
Medine_25 seymacambayraktar Vallahi muayene olduğum doktorun ismini bilmiyorum ama detaylı ultrason da ki doktor farklı olur diye düşünüyorum gittiğim de herkesin merakını gidermek için bu postu kaybetmezsem yazacağım 😁
seymacambayraktar kadriye25 hocam bende o hocaya alacağım ama mhrs de bulamadım ismini nerden alıyorsunuz fiyatı ne kadar bilginiz var mı haftaya gitmem gerekiyor benim
uykusuzbirben kadriye25 Atakan hoca mükemmel Bi doktor ve çok sakin her dediğinize güzel güzel cvp verip ilgileniyor bende Bi problemden dolayı ayrıntılı için ona gittim içimi çok rahatlattı sağolsn. Her hangi Bi problem karşındada olabildiğince karşıdakini korkutmadan sakin Bi dille anlatıp rahatlatıyo cidden.