Erzurumdaannelik Maalesef heryer kar ve yürüyemiyoruz değil mi ? Doğal olarak aldık kiloları ne durumdasınız hanımlar
Demir06 Erzurumdaannelik hangi doktora gidiyorsunuz erzurumda ben yeni hamileyim erzurumda da yeniyim ne yapacağımı bilmiyorum
Medine_25 Erzurumdaannelik Ben hava güzel oldukça kayinvalidemle dışarı çıkıyorum mesela bugün hava çok güzel di tabi benim doğuma da 130 gün var 🥰
Yagmurplt25 Erzurumdaannelik 26 haftalığım nefes alamıyorum darlanıyorum hergün hastaym sanki doğum yapacak doktor bile ayarlamadım okdr bitkinim 🤦🏼♀️
ys2021 Erzurumdaannelik öyle vallahi kayıp düşücem diye evden çıkamıyorum kimsemde yok burada eşimde akşam 8 gibi gelince o saatten sonra yemek vs derken çıkamıyorum doğuma son 43 gün kaldı allah nasip ederse duba gibi giricem doğuma bu gidişle 🤦🏻♀️
2468 Aynen öyle valla dışarı tek başıma çıkıp yürümeye korkuyorum akşam eşim geldiğindede yasak başlamış oluyo çok şiştim çok
Medine_25 Demir06 Ben buhara hastanesinde Fatma Aydın a gidiyorum ama detaylı ultrason için üniversite araştırma da gireceğim inşallah bir sorun bir ihtiyacın olursa numara mi yada instagram hesabımı verebilirim yardımcı olmak için isterseniz tabi 🥰
Erzurumdaannelik Demir06 merhaba Erzurum’da ben de yeniyim 🙂 nene hatun ve üniversite hastanesine birden gidiyorum
Demir06 Medine_25 çok teşekkür ederim instagramı verirseniz çok iyi olur.Buhara hastanesini fiziki olarak yeterli bulmadığım için gitmedim.Şehir hastanesine gittim ama daha düzeni oturmamış kafam karışık biraz
Blablabla35 Demir06 fiziki olarak yeterli bulmadım derken tam olarak ne demek istediniz acaba biraz açarmısınız, ben doğumu orda yapıcam ve şehir dışından gelicem 1 kere geldim sezeryan tarihi aldım, hastane hakkıNda çok bir bilgim yok.
Medine_25 kadriye25 Detaylı ultrason için önce muayene oldum sonra sıra aldım 5 ocak ’ta sıra aldım taaa 3 şubat a verdiler gerçi yani tam o haftalarda bakılması daha iyi üniversite de muayene olmak için de randevu almanız gerekiyor internet üzerinden de olabilir yada bir numara var onu da arayabilirsiniz😊
Erzurumdaannelik Yagmurplt25 hepimiz öyleyiz çünkü heryer çok kalabalık hastane sayısı az sakin olun dikkat edin kendinize
kadriye25 Medine_25 ben daha randevu almadım ya 19+4 üz. 🙈 Ragıp Atakan hoca varmış ona almayı düşünüyorum
seymacambayraktar kadriye25 hocam bende o hocaya alacağım ama mhrs de bulamadım ismini nerden alıyorsunuz fiyatı ne kadar bilginiz var mı haftaya gitmem gerekiyor benim
uykusuzbirben kadriye25 Atakan hoca mükemmel Bi doktor ve çok sakin her dediğinize güzel güzel cvp verip ilgileniyor bende Bi problemden dolayı ayrıntılı için ona gittim içimi çok rahatlattı sağolsn. Her hangi Bi problem karşındada olabildiğince karşıdakini korkutmadan sakin Bi dille anlatıp rahatlatıyo cidden.
uykusuzbirben kadriye25 Atakan hoca mükemmel Bi doktor ve çok sakin her dediğinize güzel güzel cvp verip ilgileniyor bende Bi problemden dolayı ayrıntılı için ona gittim içimi çok rahatlattı sağolsn. Her hangi Bi problem karşındada olabildiğince karşıdakini korkutmadan sakin Bi dille anlatıp rahatlatıyo cidden.
Demir06 Blablabla35 sağlık çalışanıyım tanıdıklar vasıtasıyla enfeksiyon gibi olayların,hastanedeki bir takım tecrübe ya da cihaz eksiklerinden dolayı üniversite hastanesine sevklerin çok fazla olduğunu duydum.Ama içinizi karartmayın bi sürü güzel doğum hikayeler var buhara hastanesinde ben sadece duyduğum için aklım karıştı.
Yagmurplt25 Demir06 Bende ona gidiyorum fakat oda çok alıyorlar doğru düzgün renkli kagıt vermiyor bi kağıda hepsni fotogkıpi geçiyor