Kızlar kanımda aminiyosentez sonrası enfeksiyon çıktı 19.21 ve doktorum bu largopen ilacı verdi 1g’lık sizce bi sorun olur mu sonuçta enfeksiyon daha riskli içmelimiyim bebeğe zarar verir mi çok kararsız kaldım🤔
Largopen(antibiyotik) hamilelikte kullandınız mı ?
Kullanan yok mu ?
Ben kullandim dişim için bor problem olmadi 😊
fpkprensesim ben kullandım canım hiç bi sıkıntı olmadı bitene kadar kullan enfeksiyon bebek için daha tehlikeliymis doktorum doğumu tetikler demişti
fpkprensesim doktorunuz vermiş Mona güvenmiyor musnuz? Burda yazılanlara mı güveneceksiniz
sevimlieyuboglu61 ben ona zararlı değil mi ama bebeğe dedim oda bana ee başka çare yok enfensiyonun var dedi o öyle deyince aklımda soru işareti kaldı o sebepten
cansuorel ya ben nifty testi yaptırdım onda down pozitif çıktı sonra aminiyo yaptırdım oda negatif çıktı şimdi herşeyden sakınıp korkuyorum o sebepten 😢
KMerveK bana da tehlikeli değil mi bebek için dedim eee düşmüyo enfeksiyon napalım dedi yani tehlikeli ama içmelisin der gibi konuşunca aklım kaldı
fpkprensesim canim allah saglik versin bende korka korka içtim inan doktora tabikide guveniyoruz ama bazilari oyle bir konusuyoki insani korkutuyolar canini sikma allah sifa versin 😘
fpkprensesim doktorunuzu değiştirin lütfen, böyle konusması doğru değil . Geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
cansuorel öyle inanın kime be diyceni bile bilmiyorsun bi yerde ama bende içiyorum artık napalım
sevimlieyuboglu61 inan kaç tane doktora gittim özelinde bile iyisine denk gelmedim yine bu biraz daha tanıdı etti diye buna gidiyorum yapcak bişey yok çok ilgilenmiyo kimse
fpkprensesim bnde kullandım bndede aynı sıkıntı çıktı şükür bişey olmadi
Ecmel2021 günde kaç defa kullandınız acaba
fpkprensesim yok yok iç sen enfeksiyon daha kötü hamilelere verdikleri tek antibiyotik sanırım largopen
KMerveK anladım başladım zaten içmeye teşekkür ederim
fpkprensesim 12satte bir antibiyotik ya hemen bitti