Rmys11 Arkadaşlar damla benim içimi çok bulandırıyor sizlerden kullanamayan varmı varsa yerine ne kullanıyorsunuz doktorun bi tane sprey önerdi natur d3 sprey kullanan var mı onun tadı nasıl
ogretmenanne38 Rmys11 bende ayni dertteyim ekmekle yiyorum yinede çok bulanıyor midem bir aydır kullanıyorum
Leyla5- Rmys11 aynen banada verdi doktor devit 3 benimde midem bulanıyo 10 damla damlatıyorum damlattıktan sonra ağźima hemen zeytin atıyorum öyle midem bulanmıyo öyle bir yöntem geliştirdim
ogretmenanne38 nur94_ bende öyle yapıyodum ama ebe oyle yersen anlamı olmaz sadece ekmeğe damlat dedi
Nihal-1989 nur94_ aynen bende öyle yapıyorum ekmeğe damlatıyorum üzerine tatlı cıkolata bal koyuyorum atıyorum ağza diğer türlü gitmiyor 😂
Ebru2403 Rmys11 bende ekmeğe damlayarak içiyordum doktora söyledim suya damlarsam olurmu oda olur dedi dene hiçbişey farkedilmiyor normal su gibi
nur94_ Rmys11 ekmeği büyük dilimli yapıyorum ekmek çünkü pek çekmiyo yağı çikolata sürüp katlıyorum ekmeği ağzıma atıp hemen üstüne çay içiyorum hiç bişey anlamıyorum öyle dene istersen
Rmys11 Pamuk1704 canım değerin düşükse kullan bence bemde çözüm arayaşındayım hergün üzerimde bi yük o damla 😂
Pamuk1704 Rmys11 sıvı yağ tadından nefret ederim aynı onun gibi tadı ve o aklıma geliyo içerken bende bıraktım içmiyorum 😂
ogretmenanne38 Abcxyz ben ekmeğe çikolata sürüp damlatiyodum ebe öyle yapma sadece ekmeğe damlatip ye dedi