ipkk22 Asevra 5haftalıkken kese 6haftalıkken kalp atışını duyduk canım stres yapma görürsün sende ınsallh🤲🏻
Esma_zrl Asevra bende belki kalp atışıda duyulur diye 6 haftalıkken gittim çok şükür hem kalp atışı hem kese gözüktü ❤️ 🤲🏻 İnşallah seninde gözükür hemen cnm
Lokum_1 sarya21 Asevra 5+5 te görmüştük keseyi canim 1 hafta sonra gittiğimiz dede kalp atışını duymuştuk🤗
Asevra eylul02 ilk ogrendigimde beta degerim 60di sonra 240 oldum perşembe gunude betam 859 olmustu araligin 16si son adet tarihim
Portakalgeliyor Asevra 6 haftada gördük 7 haftada kalp atısı duydum inş sende duyarsın görürsün allahın izniyle 🦋
threestar Asevra 5. haftada gördük 6-7 arası da bebeği gördük ve kalp atışını duyduk, belirtiler normal yorgunluk uyku hali vs oluyor ilk 3 ay özellikle i. Bulantı ve baş dönmesi bir kaç haftaya başlar 🤭
threestar Dnz0601 hatırlamıyorum ama normaldi sanırım doktor özel bir sey söylemedi o yüzden, basından beri kese plasenta bebeğin suyu vs tarzında sorunlarım olmadı çok şükür
Dnz0601 Asevra inşallaj güzel haberler alırsın ☺️Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin amin