Bende tarama testlerini yaptırmadım hem güvenilirligi yok hemde tedavisi yok tek çaresi vazgeçmek. Her zaman daha kötüsüyle sinanmaktan korkarım. Ayrıca o testlere güvenip böyle bir karar vermezdim. Belkide sapasaglam doğacak. Belkide çok sağlıklı bir bebeğin olacak ama sonrasında Allah korusun başka birşeyle mücadele etmek zorunda kalacaksın hersey olabilir kanseri var engeli var başka başka bir sürü hastalık garantisi asla yok. Bunların garantisi yokken yani sonrasının garantisi yokken, bu kararı vermek haksızlık olur.. birde bize kim bakicak gibi düşünmek biraz yanlış gibi çünkü anne baba olduktan sonra onun kılına zarar gelse insan kendini değil ilk onu dusunur. Bile bile bunları kabul ede ede dunyaya getirip bu mücadeleye grmek kolaymi elbette ki değildir. Hem aile için hem çocuk için hem çocuğun geleceği için ona bunu yaşatmaya hakkımız var mı diye düşünürsekte elbetteki yok ama onlar bizim canımız biz evlatlarımızdan vazgeçmemeli onlar için elimizden gelen herşeyi yapıp mücadele etmeliyiz onları bu normale alistirmaliyiz. Çünkü böyle durumda olan evlatlarımız yalnız değiller. Yani en başta vazgeçmek bence en kolay yol olur.. bir sonraki evladımı düşünürüm tekrar çocuk yapmak istediğimde onu düşünürum sinanirmiyim diye korkarım kolayı seçtim belkide diye kendimi suçlarım.. bilmiyorum benim düşüncem bu yönde