mlkkk Mennu magnesium diasporal verdi bana doktorum ama migren ağrım için verdi daha hiç içmedim ilerleyen haftalarda kramplar artınca kullanılıyormuş genelde o kadar para verdim ki her türlü kullanırım 😅🤪
Ayseege6156 Mennu magosit gerçekten kramp ve ağrılarıma iyi geliyor ben eritmeden direk suyla içiyorum ama eritince içemiyorum kötü oluyor
yasemin333 Ayseege6156 o zaten eritilmeden içiliyor ki .Bana doktorum magvital vermişti başta tadı iğrençti içemedim hap istedim magosit verdi onun yerine.
Mennu Ayseege6156 bende kararsiz kaldim bir tane al ic dedi doktorum cunku baska sehirde doktorum suda çözülen cok götüyse bende tablet alayim.
tubiii0106 Ayseege6156 insallah bana da iyi gelir kullaniuorm ama arada aksatiyorm ondan midir nedir bilmiyorm dun bir kramp girdi öldm yaa
Ayseege6156 yasemin333 canım magositin eritilerek içilen tableti de var ondan bahsettim sana onu içmek zor ama normal hap gibi olanını içmek kolay oluyor
Ayseege6156 tubiii0106 canım doktorum bana ne zaman ağrın olursa ozaman iç günde 1 adet dedi illa bir saati yok yani ağrın olacağını hissettiğin zaman içmeni tavsiye ederim 🌸
yasemin333 Ayseege6156 aa öyle mi onun eritilenini bilmiyordum.Evet ya eritilenlerin tadı çok kötü hap içmesi daha kolay tat yok kokusu yok.
plakayerli [silindi] ben de magvital kullanıyorum günde bir tane tadını da beğeniyorum. Kutum bitmek üzere. Bunu doğuma kadar mı kullanmak lazım acaba?
Mennu SofiB yaaa o marka cok pahali geliyor bana 😴😴 vitamin şeyleri de var herkes cok memnun bende ilk baslarda aldim baktim yetisemiyorm 🙈
Ayseege6156 yasemin333 aynen normal ilaç gibi içmek daha rahat oluyor hatta o bile o kadar toz gibi ki ağza atarken dağılacak gibi oluyo hemen yutmaya çalışıyorum 😅
yasemin333 Ayseege6156 ayy evet evet ağzıma atmamla yutmam bir oluyor sıvıyı görünce dağılıyor hemen😁