mommysweet sevgili anneler :) bu bir su içme hatırlatma postudur :) hepinize selam :) nasıl geçiyor günler, günde kaç lt su tüketiyorsunuz :)
NefesDeniz mommysweet Şimdi koca bir bardak içiyordum ki hatırlatma postunuzu gördümmmm :)) En az 2 litre içiyorum çok şükür su hayattır 🤩
Buketkucuk mommysweet ben hamileliğimde tam bir su aygırı oldum 3 günde 10 litre bitiyor günde 3-4 litreyi geçiyor bazen içtiğim su miktarı ama hiç zorlamıyorum kendim susuyorum maşallah😂
Alps Allah’a şükür en az iki 🤣 sabah kahvaltısından yatana kadar 😏 şu sıralar uyku arasında da içiyorum 😂 su sayesinde de yediklerimi çabuk erittigimi düşünüyorum 😏
mommysweet Nazlicann1993 ben hafta içi işteyken hep gözümün önünde 3 litre içiyorum ama hafta sonu 1 buçuk lt 2 lt en fazla :)
Nurov Su dedin mi bende akan sular durur, fil gibiyim mübarek 😄 günde 3 litre içiyorum bazen midem bulanıyo çok içmekten yine de dayanamıyorum eve su dayanmıyo😑
Nazlicann1993 mommysweet iyi yine 3 litre en ideali zaten doktor bana 3 litre in altına inme demişti ama son günlerim midem bulanıyor artık sudan🙄
Buketkucuk mommysweet evet inşallah bu alışkanlık doğumdan sonra da sürer bol bol ödem atar kilo veririz😋
Mervefdnc16 mommysweet Aklıma bile gelmiyor ya hamilelikten öncede içmezdim şimdi günde en fazla 1 litre oda içim yanarsa aklıma gelmiyor canım istemiyor ne yapıcam bilmiyorum 😕😔
Azrabetulunannesi Mervefdnc16 canım ne olursa olsun bir anda içme etki etmiyormuş direk idrara çeviriyormuş bir şişeye doldur bulunduğun odaya koy gün içinde onu bitirmeye çalış o zaman içiliyor