asiyesare Cupkek bende kullanıyorum arada bende dalgınlığıma gelip tam sıkmayı unutuyorum çok şükür bi şey olmadı korkmayın hem azıcık demişsiniz Allahın izniyle bi şey olmucaktır😇
Cupkek Homeless20 Çok haklısın ama istemsizce düşünüyorum yarın kontrolüm var kalp atışı üçin 7haffa olucak öyle korkyorum ki o kelimeyi duyucam diye ağlıyorum gece sürekli ☹️ Çok stresliyim ya
bebisini-bekliyor Cupkek ben kapağını acarken de bazen bir iki damla damlıyor Allahın izniyle bişey olmaz inşallah elimizden geleni yapıyoruz 🤲
Homeless20 Cupkek stres yapma bak sen ne düşünürsen o olur. Olumlu düşün olumlu olaun. Kötüyü düşünüpte kötüyüde çağırma canım benim. Yarında inşallah kalp atışını duyarsın. Haberdar et beni 😘
rmdfile Cupkek benim de 3 kaybım var malesef ben de çok korkuyorum her kontrolde tansiyonum 18 lere çıkıyor stresten 😐 ama korkuyla da olmuyor anı yaşamalıyız ilerde bebeklerimiz doğduğunda onlara güzel anılar anlatabilmek için 🤗
E_m_l Cupkek evet ya nekadar surer bilmiyorum bi kaç tane daha vardi onları kesti ama iğne vurulan normal dogum yapamıyor diye bi post okumuştum bende ondan cok endişeleniyorum
Cupkek E_m_l Yaaa ilk defa duyuyorum gerçekten öylemi acabaa 🤔 çok merak ettim şimdi bi post açsakmı 😂😂