Knrsd Haticearen nasıl dahıl oldunuz telefonda kabul etmediler bende geçen aradm nişan başı gıbı dogumum var
Knrsd BerrusMom nasıl yaptınız bende bercem hanıma gıdıyorum telefonda kabul etmesıkelrını soylemıslerdı bana 3 hafta once
BerrusMom Knrsd saçmalık bugün bize şimdi ücret ödeyip sabitleyebilirsiniz dedi 😄 şaşkınım şuan bizzat yüz yüze görüştük eşimle
BerrusMom ipekmommmm 2000 verdik canım yani sezeryan olursa ekleme yapıcaz bide mesai saatleri dışında olursa ekstra 500 TL ücret istendi eğer öyle olursa o zaman ödicez
BerrusMom Hatta kampanya ne zamana kadar geçerli diye sordu eşim o da belli değil belki 1 ay 5 ay sürer belki 3 gün dedi isterseniz şimdi ödeyin halledin dedi diye öyle yaptık
Haticearen Didem34 kampanya fiyatı 2000.normal.2500 sezeryan uzak olan için haklısıniz.ama.bejim.evim.reyap a arabayla 5 dk.benim.gbi hamile adayları için çok.guzel normalde.3100.vericektim normal e sezeryana da.3500
ipekmommmm Sevgiiiy evet bende ona gidiyorum gerçekten iyi ilgileniyor cok sükür ama ben doğum fiyatını 2800 e cektiler diye duymuştum yine azmış çok şükür
Tugbaslan3458 Sevgiiiy merhaba bende özcan beyin hastasym muhasebeyle konuşma imkanım olmadı siz görüştnzmü süreç nasıl ilerliyo acaba normal doğum parasını ödedikten sonra ekstre nelere para istiyorlar ilk çocuğum bilgi sahibi değilim ne sorulur bilmiyorum da