Sympktz Sevgiiiy daha ilk defa gittim belki ondandır tartılma olmadı tansiyon ölçümü yaptı bir sonraki gidişimde tartılırım belki
Papatyam2017 Sevgiiiy yapmıyordu ama şimdi bilemem tabi evde ben takip edip kendisine iletiuordum bebek ve sağlık açısından bilgisi olduğu için önemsiz şeyler geliyor bunlar bir süre sonra :)
Haticearen Sevgiiiy bende şaşırdım 3 hafta önce bana 3100 lira. Normal 3500 de sezeryan demislerdi aradım demin 5 gündür süren bir kampanyaymis hemen dahil oldum hem evime yakın hem doktorumdan da çok memnunum
Knrsd Haticearen nasıl dahıl oldunuz telefonda kabul etmediler bende geçen aradm nişan başı gıbı dogumum var
Haticearen Sevgiiiy berçem karabina ya ondan önce gamze hanım ne vardı o ona yönlendirdi uzun zamandır da ona gidiyoruz
eliff93 Sevgiiiy Merhaba benim doktorum reyap hastanesinde mesut karakuş gercekten ilgili bir doktor ve sürekli ulasılabilir olması avantajımız
BerrusMom Evet kızlar bende reyap hastanesine gidiyorum şuan kampanya var ücreti ödeyip fiyatı sabitleyebiliyorsunuz.bizde öyle yaptık çok iyi bi fiyat ben Berçem hanıma gidiyorum 🌸
Knrsd BerrusMom nasıl yaptınız bende bercem hanıma gıdıyorum telefonda kabul etmesıkelrını soylemıslerdı bana 3 hafta once
Haticearen Didem34 ewt. Canim reyap i ara ve doğum paketine katilamk.istedigini şöyle kayıt alıyor lar ilk gittiğinde de bizzat görüş o.kisiyle pazartesi gidip.bende netleştiricem kayıt yaptırdım bugün
Didem34 Haticearen ya öylede belli olmazki bu isler ne biliym allah korusun acil bise oldu baska yere gittik diyelim o an benimm evimde beylikdüz gürpınarda nerden baksan arabayla 20 dk sürüyor. Parayı geri alma gibi bi durum yoktur heralde. Bide ne kadarmıs bu kampanya fiyat olark canm
Haticearen Didem34 kampanya fiyatı 2000.normal.2500 sezeryan uzak olan için haklısıniz.ama.bejim.evim.reyap a arabayla 5 dk.benim.gbi hamile adayları için çok.guzel normalde.3100.vericektim normal e sezeryana da.3500