Ozzzzz_ Cemre91 kuzum benim dün geceden bari karnım ağrıuor kasıklarım a doğru hafif hafif , bide bi kaç gündür hep uyku halindeyim . Uykumu alıp uyanıyorum ama uyandığım andan itibaren hep uykum var uyuyana kadar
blueberyy00 gunesveguney inşallah ya belirti aramıyorum kendimde artık ama be bileyim çok etkileniyor insan
gunesveguney deletedmom162 bende Ekim başımda kimyasal geçirdim bu ay bende umutluyum hadi inşallahhhh 💜
deletedmom162 gunesveguney 6 günüm kaldı rüya gördüm hamileyim dayanamadım hemen şimdi test yaptım negatif 😔😔 Çok mu erken davrandım bilmiyorum olan umudumda gitti 😥
Tugce28 gunesveguney 4-5 şubat gibi benimde beklemedeyim bende klomen le kalmıştım ekim ayında kürtaj oldum 3 ay geçti gebe kalmadım henüz bekliyorum bakalım
taninmayananne gunesveguney 13 ocakta olmuştum ama galiba bu ayda olmayacak… Bir sonraki ayı yani 9-11 Şubat’ı bekliyorum inşallah gelecek ay birlikte hamile kalırız ve birlikte doğum yaparız 🙂
taninmayananne taninmayananne konuyu yanlış anladım galiba eğer öyle ise ben gelecek ay hamile kalmayı planlıyorum… Umarımm sizinki pozitiftir 🖤
gunesveguney taninmayananne taninmayananne beklenen adetgünü 11 Şubat mı sizin benim 4 Şubat beklenen adet günü inşallah adet olmayız hamileyzdir
Kfydn gunesveguney merhaba canım benim de 2 Şubat adet günüm son bir haftadır baya bi belirti yaşadım inşallah vardır rabbim isteyen herkese versin
gunesveguney Kfydn aminnnn inşallah canım bende var gibi hissediyorum ama varsa bile inşallah sağlıklı tutunur
gunesveguney deletedmom162 erken tabi daha :( ben önceki hamileliğimde 4 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı ama hamileymişim şüphem olduğu için affetme 2 gün kala kan verdim öyle çıkmıştı kanda. Acele etme çok düşünme canım rahat bırak kendini adet gününü bekle en azından zaten kanda belirli bi miktara gelince testte çıkıyo benim kanda 26 çıkmıştı değerim ama idrarda çıkmamıştı mesela
Cemre91 Ozzzzz_ ayy canım bende de bu aralar uyku hali var hamileliğe hiç yormadım açıkçası ay hadi inşallah benimde bu üçüncü hamileliğim ve iki kere kürtaj oldum geçen ay en sonlandırdık hamileliği heves etmek te istemiyorum açıkçası
Ozzzzz_ Cemre91 bende karnım ağrısı belki üşüttüm diyorum . Bende 9 ay önce kürtaj oldum 5 ay önce düşük yaşadım . Geçtiğimiz ay kimyasal geçirdim . 6 gün kaldı bakalım 🙏🏻
Ozzzzz_ Cemre91 geçen ay 6 gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı ama sonra adet gördüm . Yarın test yapsam çıkar mı acaba ya çok merak ediyorum her ay 😂