132025 gunesveguney ilk gebeliklerde daha çok yaşanıyomuş ama benim sonraki gebelikler bu şekilde oldu 😊 vardır Rabbimin bi bildiği geçen sene illa ocakta gebe kalmma lazım Ekim’de doğsun istiyorum demiştim kalmıştımda ama nasip olmadı belki bu ocakta nasip eder 😊
gunesveguney 132025 ayyy bendeee benimle aynı burç olsun diye eylülde kaliyim çok istedim kaldımda ama düşük oldu isterken yanlış istiyoruz belki de nasibi ne zamansa ne zaman hayırlısı olcaksa o zaman nasip olsun 💜
132025 gunesveguney bende yazın doğum yapmıştım çok bunaltıcı geçmişti Ekim ne sıcak ne soğuk tam iyi diye istemiştim ama kul kurar kader gülermiş o yüzden nasibi ne zamansa o zaman gelsin diyorum oğlumla çok yaş farkı olmasın diye çok istiyodum aslında
mommyjean gunesveguney her zaman değil ama gün içerisinde alttan batma oluyor kasık taraflarında ağrı oluyor mesela dün gece cidden belirgin ağrı hissettim sabah kahvaltıda. Tabi yormak istemiyorum belirti diye, yalancı belirti olabilir yine 😊
gunesveguney Ozzzzz_ yumurtlamadan sonra 2 gün sürekli vardı şimdi çok nadir ara ara mesela dün gece yatarken vardı şuan yok
HEY03D Benim bat 2 Şubat ama 4 şubatta idrar testi yapmayı düşünüyorum 😇 hiç hamile kalmadım belirti felan hiç bir şey yok bende 😅
Ozzzzz_ Cemre91 herhangi bi belirtin var mı? Benim hiç bi belirtim yok gögüs ağrısı dışında o da zaten adetim yaklaşınca oluyor 😔 bu ay da nasip olmadı sanırım 😔
Esmay gunesveguney sizede vakit geçmiyor gibi geliyor mu bende beklemedeyim bir yandan korku bi yandan heyecan karmakarışık duygularım .benimde 6 şubat bekleyip görelim insAllah hayırli haberler alırız hep birlikte🥰🌿
blueberyy00 gunesveguney 3 Şubat bekliyorum bende klomen ve iki tane çatlatma iğnesi kullandım bakalım nasıl olacak
deletedmom162 Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim. 6 ocakta regl oldum sanki olcakmiş bu ay gibi hissediyorum. 2 şubat benimde inşallah bu sefer olur 🙏 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
gunesveguney deletedmom162 bende Ekim başımda kimyasal geçirdim bu ay bende umutluyum hadi inşallahhhh 💜
Nurhayat92 deletedmom162 bende aralıkda kimyasal geçirdim ocağın 4 ünde kanamam geldi inşallah güzel haber alırız 🙏