-Bicibici- Rojbinizgi35 canım bende ipek hanıma gidiyorum. Kaç haftalık hamilesin? Burda mı doğuracaksın
-Bicibici- Rojbinizgi35 oo maşallah kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Benim daha çok var. Ben emin olamadım da ondan sorayım dedim. İki kişilik odalarmış sanırım tek oda yok bişgin var mı
Rojbinizgi35 -Bicibici- tek kişilikte var canm ben sordum nadiren iki kişilik odalara alıyoruz dedi ki pandemiden dolayida zannetmiyorum iki kişilik olacağını
-Bicibici- Rojbinizgi35 anladım kuzum aynen zaten pandemi sebebiyle merak ediyorum bende. Bi de bilgin var mı doğuma yanında eşin girebiliyor mu?
Rojbinizgi35 -Bicibici- onu hiç bilmiyom canm bende geçen sefer sormayı unuttum cuma günü kontrolüm var o zaman sorcam yazarım sana sorunca
Seliminannesi23 Gizemburak35 canim bende turgutlu ozel ege umutta dogum yaptim esra senturk doktorum dan cok memnunum dogum ucreti 3500 muayene 75 tl ❤️
-Bicibici- Rojbinizgi35 bi sıkıntı yok demi canım erken gitmişsin. Cuma gidicem demiştin. Anladım kuzum teşekkür ederim haber verdiğin için.
Rojbinizgi35 -Bicibici- yok canım bir sıkıntı yok eşim ise gitmedi bugün evdeyken gidelim dedi arabayla taksiyle uğraşmayım diye
-Bicibici- Rojbinizgi35 iyi bari canım bi durum oldu sandım şükür. Bebek nasıl iyidir umarım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbim inşallah.
SimgeTopcu Gizemburak35 sada ya gidiyorum doktorum Hatice hanım çok memnunum tavsiye ederim. Muayne ucreti 140tl doğum 3500tl