Itssoelif ikibalannesii vay be kaldı mi öyle Kaynanalar. Bizimki de derdi kesin köyde olsaydık 4 sene sonra oldu doğal yolla😂 kendileri de gelin olmuştu zamanında ama demek ki oğlunun karısı olunca insan unutuyor geçmiş yaşadıklarını.
ikibalannesii Itssoelif valla bu bana yaptıklarının içinde küçücük bi nokta diyebilirim kendisi yemin etmiş kaynanam bana çok çektirdi bnde gelinlerime çektiricem diye biraz değişik bi insan yani
snowpress 10.ay 🐥 iyi ki de böyle olmuş evliliğe alışmak, düzen kurmak ve eşinle vaktin tadını çıkarmak için ilk aylarda hamile olunmaması güzel diye düşünüyorum ❣️
Itssoelif Narinko vala tebrik ediyorum 😁 36 yaşında kaç haftaliksiniz? Ben de 28im ilk çocuğuma hamileyim 1 aya doğacak insAllah. Eğer Allah izin verirse daha çocuk istiyorum ama zorlandım baya hamilelikte, yaş ilerledikçe nasıl olacak acaba 😅
Narinko Itssoelif 7+1 😄 daha çok başındayım. Öğretmenim. Biraz bundan çocuk istemiyodum. Doydum diyebilirm 😅
R-Z-00 Itssoelif bende 17 yaşındaydım 6 ay çocuk olmadı esim ve anası devamlı çocuk olmuyor diye baskı yapma başladı sonra ne mi oldu 😂10 senelik evliyim 4. Doğuruyorum köy yeri hemen başlıyorlar niye olmuyor diye
mervery Makbule_ 3 yıl sonra hamile kaldım. Kariyer planlarımız vardı hayatımızı düzene koyduktan sonra istedik, gezmek istedik biraz. Sonrasın da istedik oldu çok şükür.
Esosun Narinko yaa kendininki bi başka olur ama bi hissettin mi varlığını kokusunu da çekince inşallah içine 😍
Narinko Esosun idrak edemedim henüz. Kalp atışı falan da duymadık. Belki ondan ama heyecanlıyım. Doktor randevusunu iple çeliyorum. Hareketlerini hissetsem ya da doğunca farklı olacağını düşünüyorum tabi. Biraz da tedirginim. Bişey olursa diye korkuyorum
Greyfurt 3 yıl sonra kaldım hiç korunmadık Rabbim bugüne nasip etti 12+6 haftalığız 🤰 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzucukları🤲
Esosun Narinko korkunca insan kendini daha çok kasıyor korkma sadece tedbirli davran ben tüm gebeliğimi yatarak geçiriyorum 25. Hafta bitmek üzere riskliyim erken doğumla bir bebek kaybettim ama şimdi tam tedbir yatıştayım 😊🤲🏼