Ruzgarperisi Makbule_ evliligimin 1.ayinda hamile kalmıştım.ilk bebeğime .düşük oldu.ondan sonra 2 kere yine kaldım kürtaj oldu o ikisidə.yani toplam 1 sene içinde 3 kere hamile kaldım. inşallah sağlıklı bebeğim olur benimde
ikibalannesii Makbule_ evliliğimden 10 ay sonra kızıma hamile kaldım aslında biz korunmuyoduk ama nedense olmadı köy yeri burasıda işte hemen kaynanam felan başladı bu kısır bunun çocuğu olmaz felan diye o aylarda psikolojim çok bozulmuştu sonra Rabbime çok şükür kızım oldu şimdi ikinci gebeliğim yaşımda henüz 21🙈
Itssoelif ikibalannesii vay be kaldı mi öyle Kaynanalar. Bizimki de derdi kesin köyde olsaydık 4 sene sonra oldu doğal yolla😂 kendileri de gelin olmuştu zamanında ama demek ki oğlunun karısı olunca insan unutuyor geçmiş yaşadıklarını.
Hazar_hazal ikibalannesii kaynana iste ne bwkliyorsun benimde kaynanam kimin hamile oldugunu duysaydi hemen lafi yapistirirdi herkes patir patir doguyor diye benim dugunumden 2.5 sonra kendiliginden oldu düsuk oldu 9 haftamda sonra 2.5 sene sonra tekrar oldu çok sükür suan 2 . Hamileyim
ilknr_ylmz94 Evliliğimin 6.ayında korunmayı bıraktım 8.ayında ramazan ayında hamile olduğumu öğrendim ☺️☺️
44_58_44 Makbule_ sen yine 3 ay benim kardeşim ilk gece kalmış kisti vardı ona güvenmiş ama Rabbim ne güzel vekil verince veriyor 🤲🤲🥰bence isyan etme sınavın olur Allah korusun
Nurcaa Tam 1. Yıl dönümümüzde 3.5 haftalık hamile olduğumu öğrendik 💜 çok istediğimiz bir şey ve tam da istediğimiz zaman da düzenimizi kurup evliliğe alışıp birbirimize daha çok sarıldığımız zaman oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin 💜