deleted270 Pammuk hayırlı olsun iğnenin etkisi 10güne kadar bence sizinki hamilelik inşallah bizede nasip olur canım
Pnrss06 BirsenAy şimdi testi yaptım cift cizgi biri silikten biraz daha koyu ama kendimi kaptırmakta istemiyorum adet agrısı gibi kasık agrım var bugun hayılrısı.Bende catlatma olmadan birer gün arayla çatlatma günü ilişki daha sonra yine birer gün arayla tekrar ilişki oldu
Pnrss06 sutlaacc 12 ci gün ve ben bugun çift cizgi gördüm.Ama yalancı cizgimi bilmiyorum bu yüzden sevinemiyorum
Pnrss06 sutlaacc bugun ilk idrarla tekrarlasam diye düşğnüyorum.Kan vermeyi şimdi istemiyorum varsa bile cok düşük çıkıcak.
happysos Cuma sabah çatlatma iğnesi vuruldum cuma akşamı C.tesi ve pazar birliktelik oldu bugün olmadı acaba yumurtlamayı değerlendrmiş oldukmu kusura bakmayın biraz açık oldu ☹️
Pnrss06 happysos bından sonra birer gün arayla iki kere daha ilişki yaşa bende aynı şekilde yaptım .ve çift çizgi görsüm fakat yalancı ciZgimi gercek ciZgimi bilemiyorum
sutlaacc happysos evet canım banada bu şekilde dedi doktor birde iki gün daha devam edin dedi gün aşırı
Pnrss06 happysos çagırmadı beni ta.burda bikac kişide okudum ama çagırdı baktı diyebana biley demedi dr.