Badebebekkk ben 5 senelik evliyim 3.5 sene boyunca çocuğumuz olmuyor diye o kadar doktor gezdik ki onun psikolojisini anlatamam He birtek oda değil bu süreçte iki bebeğimi kaybettim onun da psikolojisi resmen hayattan soğumuştum stresten 7-8 ay hamile klamadım sonra kızıma hamile kalmışım oda tamamen tesadüf öğrendim evde 1 tane gebelik testi kalmış normalde kalması imkansız her ay yaptığım gebelik testinin haddi hesabı o nasıl kaldı anlamamıştım sonra dedim yapayım nede olsa yoktur dedim ama yapar yapmaz çıkmıştı tabi çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ilaçlar hastanede yatmalar hamd olsun rabbim evladımızı bize bağışladı şimdi 21 aylık ve 19 haftalık hamileyim bu son gebeliğimi hiç beklemiyordum o kadar üzüldüm ki ilk kızıma haksızlık edecekmişim gibi şimdi ilgilendiğim gibi çocuk olduğu zaman onunda ilgilenemeyecem korkusu ha bide ikisine bir yetemiyecem korkusu ama şükür atlattım onu yiyecek ekmeği olan her türlü gelir çok zorlanacam biliyorum ama bunu bi ferahıda olacak inşallah diyerek kendimi mutlu ediyorum sıkma canını canım rabbim herşeyin sabrını veriyor biz anneyiz ya üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbirşey yok kendine güven sadece tamam 😘🙏🏻🥰 biraz uzun oldu hakkınızı da helal edin 🙏🏻