NilayRuya Beyziikoo gittiğim şubede pek çeşit yoktu maalesef ancak pantolon alabildim🤗 ay ne kadar pahalı hepsi ya
Beyziikoo NilayRuya Sormayın ya her iki pantolonu da 130 tlye aldım asla vermeyeceğim bi paraydı ama mecbur işte sıkıyor kıyafetler bu ikiside götürdü Allaha şükür 🤗 Eşofman 60 tlydi yok muydu lcde 🙄
NilayRuya Beyziikoo yoktu canım ya ince tayt bide pantolon vardı pek güzel birşeyler yoktu iki gün sonra doktora gideceğim tayt üşütüyordu artık mecburen hemen aldım 🙄
Ncmtntuuba NilayRuya aynen bende öyleyim 1 tayt bir kot pantolon aldım ikisi de kullanılıyor taytı femelde evde kullanıyorum çok rahat oliyot
istanbul3434 NilayRuya defactodan gobek altindan baglanan yün örme esofman alti aldim canim.gobek buyudukce yuksek bel hamile taytlari benim nefesimi kesti hic giyemedim..gobek altindan baglanan seyleri tercih ediyorum icime uzun bir atletle
NilayRuya istanbul3434 evet o da güzel bir tercihmis canım artık AVM’den dolayı mı bilemem fazla çeşitte yoktu aldım bitane 🤗
[silindi] NilayRuya evet canım pantolon kumaş gibi benm ama karın kısmı likralı penye den kalın Bi kumaş