Hilalsny yasmnydn bende 33 teyim henuz sormadim ama bi sonraki kontrolumde sorcam sizin doktor basla dediyse bende mi baslasam 😂😂
yasmnydn Hilalsny erken doğum riskiniz yoksa başlayın bence ben 3 tane yiyorum günde şekerim olduğu için fazla yiyemiyorum doktorum ekstra birde kağıt vermişti orda 7-8 tane hurma yazıyordu günlük ama malum şeker çok yeme diye de tembihledi😁
Hilalsny [silindi] 41 cook gec ben dayanamiyom :)) bi an once saglikla geldin istiyotum :))) 38 39ds dogurasim var :))
Seda-34 Hilalsny vallahi tatlı isteğimi bi tek o bastırıyor bi çikolata bi hurma istiyorum çikolata zararlı diye hurmaya yönelmiştim o da gümledi şuan😂😂
Oyagunaydin Hilalsny valla inanki bende yüzünü hiç görmedim o kadar merak ediyorum ki 🤣🤣doğunca görecez artık
Erva-tahq hanibazen evet bende çok seviyorum siz konuşunca merak ettim bebek içinmi iyi acaba ben kilo aldırıyor diye duydum bebeğe yani
Erva-tahq Gerçi bende yiyorum hamileliğimin ilk ayından itibaren yiyorum ama sevdiğim için yiyordum ben
threestar Hilalsny 37’ye kadar progestan kullandırıyor benim doktorum erken doğum riskim oldu geçen hafta sancıdan ötürü o yüzden yemekle yememek arkasındayım 34. haftamdayım, normal istiyorum bir yandan yürüyüş squat yaparım diyordum ama yat diyor doktorum 😪
Mutlubirannee Hilalsny 36 da başladım 40 oldum hala yiyiyorum😅 erken başlama bence çok sıkıldım yemekten