Esra-dmr Kızlar gıda yada balık zehirlenmesi yaşayan var mı ? Bebeğe anne karnında zarar verir mi ? Şu an hastaneden serumla yazıyorum 😕 sadece kalp atışları iyi dediler bişey diyen yok henüz çok korkuyorum 😞😢😭
Halise2121 Esra-dmr kana bulasmamissa zehirlenme bişey olmaz diye biliyorum korkma canım serumla kanını temizliyor lar çok gecmis olsun 🤲
Leylaaa38 Esra-dmr inşallah bir şey olmamıştır kuzummmmm…. allahım yardımcın olsun kafana takma sakin ol❤️
Cns_33 Esra-dmr gecmis olsun kuzum korkma bise olmaz da baligin tadinda bise yokmuydu seni rahatsiz edenp
Melisa_eker Esra-dmr Daha iki gün önce bizde hastanedeydik balık yüzünden serumla temizleniyor ama ben kusmuştum sürekli bebişimde sorun yoktu kalp atışı normalse korkmayın serumla zaten sizi rahatlatıyorlar.Parol verdiler bir de bana.
Esra-dmr Melisa_eker bende baya kustum inşallah böyle geçsin gitsin bebeklerimi korusun Rabbim. Sağolun 🙏🏻
Elif06_ Esra-dmr gecmis olsn canim korkma bsey olmaz Allah korur iyi dusun iyi olsin hastane pek blgi vermeyeblir senin gbi derin yasamazlar