Dselda Aselinannesi12345 cnm sen be kadar kaba bi insansın herkese neler diyosun öyle bilmiyosan yprum yapma bari bi bayana yakışıyormu şu söylediğin sözler al bitarafına sok fln çok kabaca terbiyesizce lütfen yprum yapma artk
Mavi87 Dselda şikayet et canım o mesajı, ben şikayet ettim terbiyesizliğin bukadarı, seviyesizliğe bak
Aselinannesi12345 Dselda pardondonda herkes bana niye takıldı ben koy dedim sadece yanu gerçek ten anlamiyorum niye yanniş anliyosunuz
Osim Dselda kuyumcuda kestir esine veya Ailesine ver gramini buyutup dogumdan sonra taksinlar 🥰😍buda bir fikir😊
Aselinannesi12345 Dselda bi an güldüm komik geldi bana bunun için bukadar lafa söze gerek yok sizi üzdüysem kırdıysam kusura bakmayın dedimya bianlık bişeydi milletinde canı sıkılıyo işte biri dürüstce bişey dedimi saldırıyorlar neyse hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini allah yardımcın olsun 🤲
Kimkibu Dselda bendede piercing var kulaklarımda nasıl olacak acaba🙄 çıkmıyor çıkartsamda hemen kapanır cıkartmakta istemiyorum
TuanaaOsii rozerrin_63 bir sonraki cevabında ise komik geldi koptum yazmış ben mi abartıyorum allah askına.
Dselda Aselinannesi12345 ilk attğn yoruma ve sonrakilere tepki veriliyor haliyle böyle sorumu olur bunu bilmiyormusn gibisindden cvplarn ve al bitarafına sok gibi argo konuşmaların yüzünden tepki aldın sonuçte buraya herkes bişey yaZıyor soruyor akıl alıuor ki ben sürekli bişey yazan biride dğlm oladabilirm ama yaZmıuorm burda o kadar saçma sapan sorular komik sorular oluyor ki bnm sorumda bianlık gülecek bişey oldğnu düşünmüyorum neyse keşke akıl fikir vermeyecekseniz yazmasaydınz sonuçta bn soru sordum soruma gülünmesi için yaZmadım
TuanaaOsii Aselinannesi12345 sizde hamile birine merak edip yardım istediği bir konuda alay edemezsiniz sende tavırlarına dikkat et.
Aselinannesi12345 Dselda halkınızı helal edin dediğim gibi bi anlık bişeydi kusura bakmayin üzmek kırmak istemedim iyi geceler.
Aselinannesi12345 Sadece güldüm diye bu kadar tepkiyi haketmedim benim kimseyle alay etmek gibi düşüncemde yoktu ben kusura bakma da dedim bayana ayrıca kötü bi niyetle değil bi anlık bi gülmenin neyi kötü olabilirki kalp kırmak istemem hepimiz iki canlıyız
Sedaerhan Aselinannesi12345 genel kültür sorusu mu bu da cevabını bilmesi gerekir.Olabilir ödem olmuş cıkmamış gülme kaliteniZ değişik