Dselda Nduru bnde orda rezil olmk istemddim halledip gideyim ama hamilelijten öncede çıkmazdı şmdi şişknlkle zorladj biraz ama çıkartamadk napacz bilmiyom
Nduru Dselda arkadaslarin dedigi gibi kuyumcuya gidin kessinler ve hemen 5 dklik bi islemle tekrar birlestirirler alir gelirsiniz. Basit aslinda hic eziyet etmeyin kendinize oyle yapin.
Dselda Nduru yani smra yine bilezği takabilme şansımz varmı kesilen bilezk bozulmuyormu bilmedğimddn soruyorm yarın bi kuyumcuya gidip sorayım
Nduru Dselda genelde kuyumcu kestigi herseyi birlestirir tekrar. mesela her turlu takida kucultme daraltma yapiliyor oyle dusun. Sor mutlaka vardir bi yolu.
Bussbus Dselda bişey olmuyor değeri düşmüyor degistirebiliyorsun her kuyumcuda yapmaz değer düşürüyor
Aselinannesi12345 TuanaaOsii pardonda sizene? Bana komik geldi o an cahillikle ne alakası var tanımadığınız birine karşı cahillik itamında bulunamazsınız konuşmalarına dikkat et avukat
TuanaaOsii Aselinannesi12345 sizde hamile birine merak edip yardım istediği bir konuda alay edemezsiniz sende tavırlarına dikkat et.
Sevi36610 Üzerinizde metal hiç birşey bırakmıyoruz ameliyathane de çalışıyorum ben 😌 kullanılan cihazlar metalden dolayı sıkıntı çıkartabiliyor.takma diş felan da çıkartılıyor.onun sebebide genel anestezi olursa o zaman sıkıntı oluyor.
Dselda Sevi36610 spinal olur heralde ama tabi bn bunu çıkartcam bişekilde cnm tşk ederm olmadı kestirecez kuyumcuda
TuanaaOsii rozerrin_63 bir sonraki cevabında ise komik geldi koptum yazmış ben mi abartıyorum allah askına.
Sevi36610 Dselda spinal olsada farketmiyor çıkartıyorsunuz yani şöyle diyim iç çamaşırı bile kalmıyor ne ameliyat olursa olsun😌
oglum0603 Dselda hiç bi şekilde altın metal bisi almıyorlar. Benim sutyenimin teline kadar çıkar dediler
annepanda Dselda dişimde tel vardı. 50 tane hemşireye soylediler telleri var dikkat diye 🤣🤣 doğum degil baska ameliyatti ama nihayetinde ameliyat hameye girerken kabul edilmiyor. Gerci kokoş bir kuzenim yıllar yıllar once ameliyata başında güneş gözlüğu ile girmişti. Hala konustukca guleriz.. 🤣🤣🤣