[silindi] 1Elaa bazıları kesinleştirmek istiyor bence 12de cinsiyet söyleyip 16da değişende var çünkü
1Elaa [silindi] hayır sanki hic daha önce hamile olmamış gibi nasil heyecanli geçiyor günler ilkte cahillikmis
nes2009 [silindi] evet benim arkadasıma erkek dendi sonra kız dendi aynı doktora gidiyoruz Banada erkek diye tahmin etti gelde düşünme şimdi 🤷🏼♀️
[silindi] 1Elaa benim ilk cahilliğimi yaşıyorum şuan cinsiyet öğrenip alışveriş yapmak hayal kurmak istiyorum 😁🧚
Kbragkc-88 1Elaa 12 haftalık ilken kıza benziyor dedi yarın 13+6 oluyoruz ikili tarama test sonucu için gidicem inşallah kesinleşir kız der yine umarım 13 aylık bi oğlum var çünkü ❤️
Kbragkc-88 1Elaa amin canım inşallah cümlemizinkini ikinci hamilelik planlı değildi ama oldu napalım artık sağlıkla inşallah 🥰
BerrusMom Geçen hafta ikili tarama testim var dı şuan 13 haftalık olduk önce erkeğe benzetti sonra %60 kız dedi 🌸 Çarşamba tekrar gideceğim umarım bu kez belli olur sabırsızlanıyorum🥰
[silindi] nes2009 valla ben çok sabırsızım öyle yapardım heralde hele bide doktor yanılan biriyse çünkü bazıları ben yanılmam diyo ve yanılmıyo