Kbragkc-88 1Elaa 12 haftalık ilken kıza benziyor dedi yarın 13+6 oluyoruz ikili tarama test sonucu için gidicem inşallah kesinleşir kız der yine umarım 13 aylık bi oğlum var çünkü ❤️
1Elaa Kadze inşallah temiz çıkar ikili test sonucu canım benim gösterseler de bizlerde meraklanmasak artik 😊
Kadze 1Elaa ins iyi çıkar bu sene kimi sorsam risk çıktı duyuyorum yada burda okuyorum çok geriliyorum o yüzden. İkinci hamileliğim bir kızım var ins güzel haberlerle hem sağlıklı olduğunu hemde cinsiyeti öğrenirim en azından tahmin alırım diye umuyorum
Kadze [silindi] ahh inşallah gösterir🤲 ilkinde 11 haftalıkken doktoru darlamaya başlamıştım yüzde 51 tahmin et nolur nolur diye😂 smdi özele gecicem inşallah ikili sonucu alıp orda yine darlar tahmin alırım😂
Ebru0707 [silindi] Ben daha yeni girdim 13+3üm ultrasona göre 12hafta kaç günlük dedi hani uymuo ya benim dokotrum %80 kız dedi😁
Drdaneipk01 [silindi] kızımda ikili test yaptırmamış tim ense kalınlığı ölçümü yaptırmıştım 13 haftalık ti kız olduğunu tahmin etmişti doktor
KevserPkrcn 11+4 olacağız inşallah 12 ye az kaldı inşallah gösterir de alışverişlere başlarım biran önce 😂 12 haftalıkken söylemiyormuş bazen inşallah gösterir ya
1Elaa KevserPkrcn maşallah benimde bi oğlum var bende alışveriş icin sabırsızlanıyorum gerci erkek dese hic bisey almama gerek yokta 😁
1Elaa Kadze allahin izniyle hic bir sorun çıkmaz benimde bir oğlum var insan ne yapsan merak ediyor 🤩🤲🏻
[silindi] Kadze benimki o konuda çok sıkı yani o soruyu bile soramadım ne zaman belli olur dedim 16. Hafta dedi kısa ve net 😂
NisaNur01 bebisini-bekliyor 14. Haftamda %90 erkek dediler pipisini gösterdiler bir hafta sonra zeka testi sonuçları için gittiğimde bebeğimin kız olduğunu söylediler şimdi 39+4 haftalık kızım 😀😀😀😀
bebisini-bekliyor 1Elaa cok erken tahmınde bulundu ama emin olmasa soylemezdı diye dusunuyorum bide yuzde 90 buyuk oran 😊
Emircan bebisini-bekliyor yinede değişme ihtimali herzaman var 14 haftadayken oğluma kız demişti doktor 😅 17 haftalık eşimin yengesinede kız demişti doktor bikaç ay önce detaylıda öğrendik oglan oldugunu😅