MihribanAli 34 haftalık hamileyim ve bebeğimin kilosu 2 kilo ne yapsam ne yesem doğuma kadar kilo aldırır internette söylenilenleri yapıyorum ama önerebileceğiniz başka şeyler varmı acaba lütfen acil cvp vetebilirmisiniz.
mlkkk MihribanAli bebeğinizin kilosu bi kaç haftadır sabitse veya olması gerekenden az artıyorsa başka bir sebebi vardır ama olması gerektiği kadar artıyorsa ve siz artışını beğenmiyorsanız ne yerseniz yeyin bebek alacağını alır gerisi size kilo aldırır
[silindi] MihribanAli bu haftalardan sonra kilo alır bebeğiniz doktorunuz gelişim geriliği oldugunu felan söyledi mi
mavikelebek_ MihribanAli tereyağını erit ocakta üstüne pekmez dök ikisini köpürene kadar kavur hergün yap bunu ve sabah kahvaltısında iki tane haşlanmış yumurta 5 6 dilim kaşar peyniri tulum peyniri ve dometes salatalık yeşillik ye meyve olarak hergün gene 2 mandalina bir portakal akşamda yatmadan bir muz ye ven böyle yapıyorum bebeğim önde haftasından inşallh seninkide toparlanır hemen 🙏🏻
MihribanAli kivirciginannesi muz yiyorum ama eski kaşarla bebek bisküvisini anlamadım aldırır mı bebeğe kilo ?
Cemrreedemirci Alması lazım almıyorsa tansiyon plesanta su miktarı vs bakılması lazım. Kuru ekmek de yeseniz alır sizi depoları yer ama alır yerinde saymaz. Mutlaka doktorunuzla istişare edin.
MihribanAli Doktorum küçük dedi dedi yemem gerekenleri söyledi suyu biraz az geldi suyu arttırmamı istedi
Serendipity MihribanAli su artmasi icin havuc suyu cok etkiliymis. Bebek kilo almasi icin de mercimek,bulgur,badem,ceviz,sut, yogurt, et , yumurta, kasar, muz etkili
Dorukunannesifatma Vala ne yaparsanız yapın alacağını alıyor… benım başından berı kılo yapan seylerı tüketiyorum duzenlı bı sekılde bu hafta gıttık 1 haftada 100 gr almış 36+3 te kılosu 2800 doktorum normal dedı gerıde degıl , zaten kılolu bebek ıstemıyoruz şeker akciğer gıbı problemler yaşıyorlar dedı … çok şükür sağlıklı onemlı olan da bu takmamak lazım bence artık ben de ole yapıcam 🌸
MihribanAli Çok şükür şekerle ve tansiyonla alakalı bir durum yok. Hamileliğim ilk bebeğimde 2800 doğmuştu zaten. Ama doktor buna küçük diyince üzüldüm ve korktum biraz küçük doğarsa diye
Aylayla MihribanAli ben tahin pekmez yiyorum boza yumurta yoğurt birde kuru yrmiş kaju badem ceviz tarzı bebeğimin düzenli hergün yemeye özen göster
Aselinannesi12345 Muz ceviz tahin ve tahin helvası bol meyve ve özellikle kuru baklagiller yumurta peynir ve kesinlikle hergün süt ve ev yoğurdu yiyorum ben
Seyda2763 MihribanAli benim bundan onceki çocuklarım hep ayni kiloda oldular bende doktora sordum arastirdi plasenteden bebege besin cok yavas gidiyor dedi kan sulandırıcı verdi ama faydasi olmadi gene ayni dogdu