Seda-34 minemom bilemiyorum fakat hamile olduğumu ilk söylediğim anda kayınvaldem kime bakıyorsun oğluma bak demişti😂 ben de gıcık olmuştum aynaya bakıyorum demiştim😂😂😂 doğruluk payı yoktur bence🙈
Madinanin-Annesi Seda-34 benim kayin validem kucuk ogluma cok bak demiwdi Allah awkina anne onun nesi guzel ne huyu guzel ne kendisi demiwdim)))Wimdi duwunuyorumda nasil dedim ben o lafi yaa))) bari babasina bak dedi.Ben kendime bakiyorum dedim.Babasida cirkin))Allahim uzmusum belkide…
canimoglum1 minemom sen kocanı daha çok seviosan oma o seni daha çok seviyorsa sana☺️ saçma ama duyduğumu söyliyim dedim😁😁
mukaddesmasal minemom şehir efsanesi mi bol.em ben ilk oglumde ev üzerinde idim oğlum oldu ve kaynanam ve kaynim a benziyor huyu görüntü ikizi gibi yeme alışkanlığı ne seviyor sevmiyor aynısıdır benim ailemden benden hiçbirşey almamis bu cocugumda evim ayrı merak ediyorum artık kime çekerek
Ortmenanne16 minemom valla pandemiden ötürü gördüğüm tek kişi eşim olduğu için şu anlık pasamiz aynı babasına benziyor 😂😂😂😂
Seda-34 minemom aslında kızım olsa bana oğlum olsa babasına benzesin isterim benimki de erkek olduğu için babasına benzemesini isterim ama söylemesine gıcık oldum yani sanki ben çirkinmişim gibi daha öğrenir öğrenmez hazırolda onu söylemeye bekliyormuş töbe töbe🙄
mukaddesmasal minemom sevdiğim huyları da vardi sevmediğim de tabi görüntü aynı kayananm çok guzeldir yeme içme kaynim in aynısı huyda karışık ama onlara çekmiş benden gram almamış
Cansu57 minemom benzemesi ama gönülden dua etmiştim saçı şöyle olsun ağzı burnu gözü şöyle diye rabbim kucağıma verdi duamdakini ☺️
Serapveminikleri minemom 😂Bak o olabilir burda ve etrafımda çok gördüm işte sevmediğinr benzeyen çocuğu 🙄🙄😂
Beyzan minemom ben pek aynaya bakmam makyaj hiç yapmam hamileyken sürekli eşime baktım eve sürekli bir aradayız oğlum bir doğdu benim kopyam bazen benim çocukluk resmim mi oglum mu karıştıruyor akrabalar o derece. Şimdi ikinciye hamileyim yine erken sürekli oğluma bakıyorum inşallah ona benzer
Ebryrdm minemom kocamla tipa tip ayniyiz. Sarisin renkli gözlüyüz. Bizi hep abi kardeş zanlediyorlar. Her gorende bu cocuk sarisin mavi gözlü olur diyorlar. Ama niyeyse ben amca teyze ve iki taraftan dedelere benzetip esmer olacagini düşünüyorum 🤔 dierleri hep esmer çünkü
Armindia Ebryrdm Bilimsel olarak sarışın, renkli gözlü anne babanın esmer, koyu renkli gözlü çocuğu olmasi imkansız 😄 çünkü o genler sizde yok. Ha şöyle olur esmer ikiliden sarışın renkli gözlü olur eğer anne baba o geni taşıyorsa çünkü bu genler çekiniktir.
Tugce_24 minemom annem bana hamileyken abimin bebeklik resmine çok bakmış çok güzel bir bebekmiş abimle o kadar benziyoruz ki tanımayanlar beni abimin çocuğu sanıyor bu arada ben annemin tek çocuğuyum babamın ikinci eşi annem 😊